Gönderen Konu: Kutu içi hava filtresi kullanan var mı?  (Okunma sayısı 7623 defa)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Kutu içi hava filtresi kullanan var mı?
« : 16 Şubat 2010, 16:27:22 »
Performans artırdığı iddia edilen kutu içi hava filtresi kullanan var mı?   http://www.modifiye.com.tr/tuning/4847-204-Simota-VW-Golf-IV-Lupo-Polo-Kutu-Ici-Hava-Filtresi.aspx   hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
Ynt: Kutu içi hava filtresi kullanan var mı?
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2010, 16:54:53 »
ben kullanmiyorum ama bunu kullanacaksan farkli filtreler var onu kullan derim K&n markasi var simotada var ama uzatmalı kullanmak en iyisi diyorum yazın motor bayiliyor zaten sicak havadan böyle bir düsüncem yanliş isem yanlis diyin. :D
Filtre Kitleri | VW Golf 4 GTI Cold Air Filtre Kiti - Oto aksesuarı, tuning, Angel Eyes Farlar, Stoplar ve diÄŸer tuning ürünleri - modifiye.com.tr önerim bunu kullanmak. ???
tamda anlatamadim ama bu resimdeki gibi olmasi gerekiyor mantiken
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 17:06:30 Gönderen: blackboyss »

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2010, 21:32:38 »
açık hava filtreleri biraz kullanıldıktan sonra sesi biraz daha artar deniyo doğrumu?
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı ADEMÜÇÜNCÜ

• T4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2010, 12:13:27 »
Kutu içi hava filtresinden pek performans alamazsınız ama aracınızda bayağı rahatlama olur yani tavsiye ederim. Açık filtrelerde ise eğer sıcak hava emerse performans kaybı olur, arkadaşın fotoğrafta belirttiği şekilde çok uzun boru kullanmak atmosferik motorlar için verimli olmaz diye düşünüyorum, çünkü emilen hava bir dirence uğruyor ve hava akışkanlığı azalıyor,farkındaysanız standart hava filtresinin manifolt ile hava filtresi kazanı arası borusu çok kısadır, mesafe ne kadar kısa olursa emiş o kadar hızlı ve akışkan olur, eğer KİT kullanacaksanız tampon altı kitler den kullanmayın derim ki bu tampon altı kitler artık rağbet görmüyor zaten.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2010, 18:22:39 »
adembey haklısınız ama yazın ne olacak  ??? sonuç olarak atmosferik motorlarda ne yapmak gerek, acaba hava kanalımı yapsak içe dogru kısa filitre kullanıp. ::)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2010, 19:03:44 »
İntercooler  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2010, 20:13:47 »
aha geldi golf 4 delisi  :D onu takinca ucariz bu motorla yada motor kacar gider  >:D

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.