Gönderen Konu: arabam göl oldu  (Okunma sayısı 12683 defa)

Çevrimdışı ahmed6042

• Profili Görüntüle
Ynt: arabam göl oldu
« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2010, 23:08:07 »
tamircimi aradım ve sorunun polen filtresinin altından kaynaklandığını ve oralarıda cam silikonuyla kapattığını söyledi işallah bidaha olmaz bu arada fiyat olarakta toplamda 50 tl ye anlaştık yani çok fazla fiyat çıkmadı ama sinir bozucu bir durum böyle bir arabada böyler bir sorun çok ayıp oldu bence eminimki tofaşlarda bile olmuyordur bu sorun.
Olur mu tofaşlar delik deşik her yeri açık bizim araçlarda tesisat çekmeye delik bulamıyorlar.
Das auto.

Çevrimdışı nistelrooy33

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Şubat 2010, 13:14:43 »
aynısı bende de oldu geçenlerde bende yokuş  aşağı park etmiştim sürücü tarafındaki arka koltuk su almış bende su almasını park etme şekline  bağladım daha önce hiç su almamıştı bence düz bir zemine park etmek lazım...

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 10 Şubat 2010, 17:10:23 »
benim araçta sürücü kolyuğu altı alıyordu su.Allahtan hallettik.Bazı arkadaşlar lpg ye kesmiş faturayı.Bu tamamen lpg ustası ile alakalı.Bzenim araçta lpgli ama içeriye giden kabloyu öyle biryerden almışki su almıyor oradan.

Benim araç sürücü kapısının içine giden kablo demetini koruyan körük gibi şeyden alıyordu suyu.Körüğün arabadan tarafına yapışan kısmı çıkmış ve su yukardan geldikçe vermiş içeri.Zaten hortumu üzerine tutunca verdi içeriye suyu.Halıflex söküldü altındaki muşambalı yerde söküldü ve kurutuldu.

Biz körüğün orayı silikonladık.Allah kimsenin başına vermesin.Çok kafa ağrıtan bir olay.Ayrıca suyun girdiği yeri bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişi...Biz baya bi parça smktük.Sökmeside pek kolay değil.

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2010, 00:27:08 »
arabamı aldım bu gün sorunum çözüldüğünü söylediler bakalım ilk yağmurda arabamı gökyüzünün en açık yerine park edicem 1 damla nem göreyim  aynen kavgaya gidicem ki işallah olmaz.bu arada sorunun dediğim gibi polen filtresinin altındaki çatlaktan girmiş polende ıslanmış tabi polen filtresi ve ıslaklığın tamamen giderilmesine 55 tl verdim.yoksa şimdiye hala ıslaktı.izmirde golf u olan varsa kesinlikle ve kesinlikle s.nezire götürsün karabağlarda çok para almıyorlar inanın.

Çevrimdışı hayalettin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2010, 17:55:26 »
benim araçta da arka taraf yağmur yağdığında çok su alıyor.süngerle  nerdeyse yarım kova su boşalttım.servis nerden su aldığını anlayamadı henüz

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 18 Şubat 2010, 17:57:18 »
servis sadece bakıyor bakmak ile görmek arasında bir fark vardır değil mi siz bagajda ki döşemeleri sökün sonrada dısarıdan bol su dökün nereden oldugu ortaya çıkar büyük ihtimal stopların oradan ? olabilir
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.