Gönderen Konu: SLM ARKDASLAR  (Okunma sayısı 5932 defa)

Çevrimdışı Hamit5353

• Profili Görüntüle
SLM ARKDASLAR
« : 13 Şubat 2010, 10:37:21 »
slm arkadaslar arkdasım 1998 1999 golf almak istıyor benden rıca ettı bı sorarmısın dıye pıyasası kaç paradır bana bır yardımcı olursanız sevınırım

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
Ynt: SLM ARKDASLAR
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2010, 10:56:55 »
98-99 golf alırken klimalı olup olamdığına çok dikkat edin o yıllarda klima opsiyoneldi..

piyasası aracın donanımına ve durumuna göre değişim gösterebilir .normal bir aracı baz alırsak 13-15  arasında değişebilir tabi bu benim düşüncem
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2010, 11:49:30 »
golfun malzeme kalitesi 2001 ve üst modellerde iyiydir, 98-99 un problem çıkarma olasılığı fazla :)

Çevrimdışı Hamit5353

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2010, 12:00:41 »
HMMM TESEKKUR EDERIM SAOLUN BENDE ANLATIYIM ARKADASIMAAA BYLEEE

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2010, 14:26:26 »
golfun malzeme kalitesi 2001 ve üst modellerde iyiydir, 98-99 un problem çıkarma olasılığı fazla :)
malzeme kalitesine katılmıyorum. 1998 model aracım 2004 model ile aynı kasa ve hiç bir fark yok diyebilrim. bir iki donanım haricinde..  zaten bunu özellikle yaparlarki aynı yedek parçayı bir çok modelinde kullanabilir. buda hem stok bulundurma maliyetini düşürür hemde ekstra kazanç demektir.

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2010, 16:48:47 »
malzeme kalitesine katılmıyorum. 1998 model aracım 2004 model ile aynı kasa ve hiç bir fark yok diyebilrim. bir iki donanım haricinde..  zaten bunu özellikle yaparlarki aynı yedek parçayı bir çok modelinde kullanabilir. buda hem stok bulundurma maliyetini düşürür hemde ekstra kazanç demektir.
Umarım dediğin gibidir ama 98-99-2000 modellerdeki ses ve yalıtım  gibi bazı sorunların malzeme kalitesi geliştirilerek 2001 ve sonrasında yaşanmadığıını duymuştum birkaç yerden, ayrıca ben de daha önce 98 comfort kullanmıştım, şu anki aracımla kıyaslanamayacak kadar malzemesi -hem iç döşeme hem motor - sorunluydu, ne yaptıysam adam edemedim en sonunda sattım kurtuldum, bu ve benzeri durumları birkaç arkadaştan da duydum sanırım doğruluk payı var. Ayrıca yıllar içerisinde  aynı kasaya makyaj veya kalite yükseltme operasyonları zaten yapılan birşey :)

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2010, 14:50:37 »
Umarım dediğin gibidir ama 98-99-2000 modellerdeki ses ve yalıtım  gibi bazı sorunların malzeme kalitesi geliştirilerek 2001 ve sonrasında yaşanmadığıını duymuştum birkaç yerden, ayrıca ben de daha önce 98 comfort kullanmıştım, şu anki aracımla kıyaslanamayacak kadar malzemesi -hem iç döşeme hem motor - sorunluydu, ne yaptıysam adam edemedim en sonunda sattım kurtuldum, bu ve benzeri durumları birkaç arkadaştan da duydum sanırım doğruluk payı var. Ayrıca yıllar içerisinde  aynı kasaya makyaj veya kalite yükseltme operasyonları zaten yapılan birşey :)

söylediğiniz bazı şeylere katılmamak elde değil. tabiki her firma bi sonraki modelde kaliteyi arttırır. ben eksiklikleri giderme kısımlarından bahsetmedim. varolan birçok parçanın aynı olduğundan bahsetmek istedim. biraz kullanımla da alakalıdır bence. yaklaşık 7 ay hiç servise uğramadan vizeye girdim ve ilk seferde geçti. arabamın döşemeleri ilk günkü gibi diyebilirim. ben vw nin tüm malzemelerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum. yalnız bir sonraki modelde eksiklikleri giderme adına bir takım yenilikler yaparak konfor arttırıldığı ise bir gerçek.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2010, 14:55:49 »
bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2010, 15:49:08 »
söylediğiniz bazı şeylere katılmamak elde değil. tabiki her firma bi sonraki modelde kaliteyi arttırır. ben eksiklikleri giderme kısımlarından bahsetmedim. varolan birçok parçanın aynı olduğundan bahsetmek istedim. biraz kullanımla da alakalıdır bence. yaklaşık 7 ay hiç servise uğramadan vizeye girdim ve ilk seferde geçti. arabamın döşemeleri ilk günkü gibi diyebilirim. ben vw nin tüm malzemelerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum. yalnız bir sonraki modelde eksiklikleri giderme adına bir takım yenilikler yaparak konfor arttırıldığı ise bir gerçek.
Vites körüğü ve direksiyon simidi güneşten çok çabuk yıpranıyo, en azından bunlar çok kaliteli değil ;D

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2010, 15:57:27 »
Vites körüğü ve direksiyon simidi güneşten çok çabuk yıpranıyo, en azından bunlar çok kaliteli değil ;D

haklısınız vites körüğünü değiştirdim..  ;D ;D ;D

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2010, 16:58:43 »
haklısınız vites körüğünü değiştirdim..  ;D ;D ;D
[/qu
Ben de değiştirdim, gerçek deri diktirdim, diresiyon içinse eskimesin diye sürekli kılıf kullanıyorum çünkü eski direksiyon arabayı çok çirkin gösteriyo :(

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.