Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
YOkmu 8 kısı krom Ön Tampon Krom alalım hersey dahil 150TL

YOkmu 8 kısı krom Ön Tampon Krom alalım hersey dahil 150TL

Başlatan cahitarsal, 10 Şubat 2010, 15:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cahitarsal

Bugun mk1git ve losty abılerımın sayesınde bahadır abı ıle tanısma fırsatım oldu.
cok ılgılendı sagolsun gzl fıyatlarda verdı,krom on tampon ıstersen bulurum dedı ama 8 kısı gereklı sıze ozel yapıttırım dedı 150 tl cıvarı fıyat werdı ne dersınız??
arkası ztn var her yerde sızce bu ıse gırelımmı benım bu olayla tıcarı bır bagım yok ısteyen olursa toplanırız gıderız kartla ıster nakıt oderız hemde ısımız gozukur yrn tekrar gıdıcem parcalrımı almaya oznm detaylı olarak kosucam gelen talep dgrutulsunda

cok mutlu oldum mk1 kromlancak goruntusu degsıcek  ;D ;D
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

panik

cahitarsal

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

panik

arkadaşlar, 150 biraz tuzlu değil mi sizce de, kargo dahil en fazla 100 lira olursa beni hemen ekleyin listeye, ama bence 100den fazlası zarar gibi geliyor bana...

taha_jetta80

maluk konu açılmışken banada bi hayır edip plastik orj tampon buluverin :D ön arka mk1 jetta:D

cahitarsal

Alıntı yapılan: panik - 10 Şubat 2010, 17:32:13
arkadaşlar, 150 biraz tuzlu değil mi sizce de, kargo dahil en fazla 100 lira olursa beni hemen ekleyin listeye, ama bence 100den fazlası zarar gibi geliyor bana...

ewt tuzlu ama yapıcak bırsey yok plastıklerı 120 lıra on tamponun daha uygun bulursan allaım arkadasım cunku en son 200 bır rakama satılmıs dıye bılıyorum tabı oda bulabılırsen

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cahitarsal - 10 Şubat 2010, 18:42:55
ewt tuzlu ama yapıcak bırsey yok plastıklerı 120 lıra on tamponun daha uygun bulursan allaım arkadasım cunku en son 200 bır rakama satılmıs dıye bılıyorum tabı oda bulabılırsen
Evet normalde fiyatlar çok uçuk gerçi tamponlar nasıl işte bide o var Erşan abininkisi gibi güzel kaliteliyse o parayı son kuruşuna kadar hak ediyor demektir  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cahitarsal

arkadsalar yrn parcalrımı almaya gıdıcem kac kısıyız derlıyelım ona gore yapalım

Mk1GTI

Yav sizi anlamak zor...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cahitarsal

arkadslar 1 lıste yapalım olmadı ben kendım alıcam 1 adt pahalıya mecbur

1-cahitarsal
2-??

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

cahitarsal

Arkadaslar herkez ıstıyordu kulaklar dahıl 150 tl krom tambon arabamı topluyorum butcem yok olsa kalıp yaptırıcam eger alıcaklar warsa lutfen beraber allaım!

GolfMk1Diesel

Kulaklar zaten Burcanda toplam 50 lira değilmi Cahit abi  ? :-X ??? :)
Kılıçoğlu Garage.