Jetta MK1 için Kilometre saati...

Başlatan lostys, 07 Şubat 2010, 22:33:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

İlker bende söle bişe diyim İkiteli sanayide oto veyselde gördüm devir saatsiz 100 tl dedi adam jetta için..

lostys

Alıntı yapılan: mami6848 - 09 Mart 2010, 10:03:38
İlker bende söle bişe diyim İkiteli sanayide oto veyselde gördüm devir saatsiz 100 tl dedi adam jetta için..
muhammed aradık veysel dayıyı da pedere biraz tuzlu geldi acıkcası. olmazsa söküp kendim bi tamir etmeyi denicem bizimkini..

taha_jetta80

cahitarsal

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 09 Mart 2010, 13:09:56
ben ulaşırım rahmi abiye

benımdekı arızalı 2 deyıp guncel desek sorun olurmu??  ::)
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

lostys

Alıntı yapılan: cahitarsal - 09 Mart 2010, 15:05:06
benımdekı arızalı 2 deyıp guncel desek sorun olurmu??  ::)
yok canım ne sorun olcak :)

taha_jetta80

ankarya gidince bakayım kanka. ;) uygun varsa alırım sana

cahitarsal

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 09 Mart 2010, 17:38:14
ankarya gidince bakayım kanka. ;) uygun varsa alırım sana

devır saatılı olursa super olur :)

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lostys

oguz babam 100 liraya bile cok dio, 150 ye sittin sene aldıramam :)

Ouzoo

Zaten sıfır ayarında diyo 217binde  :saskin:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cahitarsal

bencede 150 pahalı dızel ıcın ne fark edıyorkı?

Mk1GTI

Bence değil ben 3 yıl önce 79bin olanını almıştım 150TL ye.. 79bin de km saatini görünce aracına neoldu diye sordum PİDE yapmışlar demişti Bursadaki çıkmacı :S
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 10 Mart 2010, 14:56:17
Bence değil ben 3 yıl önce 79bin olanını almıştım 150TL ye.. 79bin de km saatini görünce aracına neoldu diye sordum PİDE yapmışlar demişti Bursadaki çıkmacı :S
Şimdi o çıkmacı dediğin klimalı hidrolik direksiyonlu American Still Golf Mk1 Cabrio aldı  :o
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 10 Mart 2010, 15:36:06
Şimdi o çıkmacı dediğin klimalı hidrolik direksiyonlu American Still Golf Mk1 Cabrio aldı  :o

Konu ile alakasını anlayamadım gökhan ama :S KM saatinimi satıyomuş onun :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"