arabam yolda giderken stop etti

Başlatan gnrc20, 06 Şubat 2010, 22:18:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gnrc20

merhaba arkadaşlar arabam yolda giderken stop etti yağ lambası yandı ardından ve siren sesi verdi ve her yerine baktım
ama görünürde hiç bir şey yok belli bir zaman sonra denedim çalıştı ve yine aynı bir fikri olan var mı.
99 polo 1.6...... teşekürler şimdiden

suskun

araç çalıştı ve siz yürüterekmi götürdünüz gideceğiniz yere yoksa çalıştırdıktan sonramı stop etti tekrar
H.G WORKS

gnrc20

yaklaşık 1 dk kadar yürüterek götürdüm ve yine stop etti seyir halinde
belli bir zaman sonra yine denedim çalıştı hiç bir şey yokmuş gibi rolente de
bu sefer yaklaşık 5 dk kadar çalışıp stop etti ve bir daha çalışmadı her yerine baktım
benzin geliyor buji kabloları sağlam, sigortalar sağlam ,hava filtresi ne baktım
ondada bir şey yok  :-\ kafam durdu neden yapar ki bunu başıma ilk kez böyle bir şey geliyor

nuri foter

geçmiş olsun aynı pırblem bende yaşadım arza volant pozisyon müşöründen yapıyomuş oraya bi baktır

suskun

ateşleme bobini, boğaz kelebeği veya  beyindende olabilir mi?
H.G WORKS

gnrc20

teşekür ederim yarın baktırcam ustayı aradım o da boğaz kelebeyinin bobini yanmıştır diyo

gnrc20

bobine kendim baktım çatlak patlak bir şey de göremedim ama bilmem yarın belli olur artık

ozmo

bobin arızalandığında yağ lambası yanmaz arıza yaptığı an kalırsın büyük ihtimalle yağ pompanız arızalanmış olabilir inşallah çalıştırdığınız için başınıza büyük sorunlar açmaz.

gnrc20

ustayı aradım sordum da marşa basıpta çalışmadığnda uzun bastıysan yani zorlayınca yağ lambası yanar ve ikaz sesi verir diyor ama daha görmedi kendisi

gnrc20

umarım fazla masrafı yoktur boyle dar zaman da

gnrc20

yinede teşekür ederim herşey icin

kesginm

yav aynısı var bende yağ pompası değişti şarz dinamosu içi değişti 1 aydır hallolmuş görünüyodu gene başladı bende de. manisadayım anlayan yok . bi yardım ya.
sen nasıl hallettin kardeş?

maverick

Alıntı yapılan: ozmo - 07 Şubat 2010, 19:57:08
bobin arızalandığında yağ lambası yanmaz arıza yaptığı an kalırsın büyük ihtimalle yağ pompanız arızalanmış olabilir inşallah çalıştırdığınız için başınıza büyük sorunlar açmaz.

yağ lambası yandıysa yağ pompasıyla alakalıdır muhtemelen dikkat edin daha büyük sorunlar açmaz umarım
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM