Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara da güvenilir volkswagen Oto Elektrikcisi ?

Ankara da güvenilir volkswagen Oto Elektrikcisi ?

Başlatan golfmk4, 25 Ocak 2010, 22:09:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfmk4

Merhaba arkadaslar ankarada tavsiye edeceginiz volkswagen oto elektrikcisi varmı ?

ahmed6042

Das auto.

golfmk4

arabamın kalorifer kumandalarının oldugu bölüm ustanın soyledıgıne göre fazla sıcaktan arkadasn erımıs 1 2 3 4 kolarıfer ayarı olan dugmeler ıslevını gormuyor aynı zamanda AC dugmemde calısmıyor ..kaloriferın sıcagından erımez dıye tahmın edıyorum bana göre elektrık kacagı var ve plastıgı erıtmıs ?? sorunum bu buna cozum arıyorum arkadasım senın fıkrın nedır ?

ahmed6042

Çok garip..Hiç öyle bi olay duymamıştım.Elektrik kaçağı olsa sadece o kısmı eritmezdi oksitlenmiş olabilir.Önerilen servislerden birine gidin yardımcı olurlar çok ağır işçilik gerektiren bir durum değil.
VW Yetkili, Özel Servisleri ve Diğerleri...
Das auto.

ADEMÜÇÜNCÜ

Eğer gerçekten erimişse kaloriför butonlarını yerinden çıkardığınızda arkasında ki çarklarında eridiğini görürsünüz ki bu bana saçma geldi.Zaten o butonlar ve parçalası ABS kolayına erimeyen özel plastikten yapıldı. Sorun butonların arkasına geçen tellerden olabilir ya da butonlar yerinden kaymıştır.

OKTAYUGUR

ANKARA-OSTİM güvenilir bir servis web sayfası aşağıda tıklayınız

TEKNİK ÇÖZÜM OTOMOTİV Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda Özel Servis
GOLF ALIŞKANLIK YAPAR