volkswagen aracları kımlere hıtap ediyor??

Başlatan golfburak58, 14 Ocak 2010, 17:35:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

genel olarak volkswagen markasın hıtap ettıgı grup nedır gelın bırlıkte oylayalım

işini bilenlere
sportiflik sevenlere
ayamızı yerden kessın yeter diyenlere
elit kesimlere
parası bol olanlara
zevksizlere

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

kanımda var ne olursa olsun ne sebepten olursa olsun seviyorum ya tamamen duygusal ^-^ :saygılar
My Cars Audi & Vw Germany Style

nakres

işim gereği  vw sahipleriyle  en fazla yüzyüze  muhattab olan forum üyelerinden biri olarak kendi izlenimlerim...

vw türkiyede genel olarak  ,aracına düşkün zevk sahibi rahat yaşamayı seven ve keyfine düşkün kişiler tarafından tercih ediliyor
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

golfburak58

Alıntı yapılan: nakres - 14 Ocak 2010, 23:03:53
işim gereği  vw sahipleriyle  en fazla yüzyüze  muhattab olan forum üyelerinden biri olarak kendi izlenimlerim...

vw türkiyede genel olarak  ,aracına düşkün zevk sahibi rahat yaşamayı seven ve keyfine düşkün kişiler tarafından tercih ediliyor

seceneklere bunlardanda ekleseydım keske ama ısını bılen hepsıne hıtap edıyo sanırım  ;D

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Yükselgfb

İşi bilmek yetmiyor sadece biraz paranda olcak sonuçta vw her daim sınıfının en pahalılarından olmuştur :)

golfburak58

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 18 Ocak 2010, 23:29:01
İşi bilmek yetmiyor sadece biraz paranda olcak sonuçta vw her daim sınıfının en pahalılarından olmuştur :)

bunda cok haklısın
:)

yellow_driver

aynı sınıfta bulunduğu araçlara göre biraz daha pahalı ancak verdiği güven hissi, sağlamlık, konfor ve malzeme kalitesi bir üst sınıf araçlara yakın. bence işini bilen vw alır, keyfine bakar.

GolfMk1Cabrio

Bence GTI ları ben ve benim gibilerine  8)  Dizelleri ise aile geçindiren tutumlu babalara ve hacılar  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: gokhanficici - 24 Ocak 2010, 16:22:21
Bence GTI ları ben ve benim gibilerine  8)  Dizelleri ise aile geçindiren tutumlu babalara ve hacılar  :melek:

Ne? :bekleriz:
Kılıçoğlu Garage.