lastik seçimi

Başlatan firatyilmaz, 14 Ocak 2010, 15:50:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustklc

bridgestone blizzak elmadağın karında test ettim.  yanımdaki araçlar patinaj çekerken ben az daha bassam 120 ye çıkacaktı araba. sonuç mükemmel  :tamamdir
Araba binmek içindir..

polo38

Alıntı yapılan: mustklc - 24 Ocak 2010, 19:17:56
bridgestone blizzak elmadağın karında test ettim.  yanımdaki araçlar patinaj çekerken ben az daha bassam 120 ye çıkacaktı araba. sonuç mükemmel  :tamamdir
Abi lastiklerin er300 müydü?pardon şimdi gördüm :D

mustklc

Araba binmek içindir..

ozkansnr

bridgestone blizzak mükemmel gerçekten. lm30 özellikle.

polo38, er300 kış lastiği değil.

polo38

Onu biliyorum da onun için dediğini zannetmiştim.

ozkansnr

pardon ben de sizin yazdığınızı şimdi gördüm  :D

firatyilmaz

arkadaslar sonunda lastiklerimi degistirdim.michelin energy aldım.470  lırara t serisi için anlastım yanlız ellerınde t serısı kalmadıgını anladılar ve h serısı taktılar.h serısı daha ıyı oldugunu soyledıler...fıyat nasıl sızce?bırde h serısı lastık sızce aracım ıcın uygunmu??

polotik

h serisi için fark istemedilermİ? bende de h serisi var yanlıs hatırlamıyorsam 15er lira fark vardır t ile.

polotik

bu arada h serisi yuksek hızlar ve agırlıklar için daha uygun bir lastiktir. lastiğin hamuru daha kalitelidir bu fiyatına da yansımıstır.

polo38

Aldığınız fiyat tam piyasa fiyatlarını yansıtıyor.H serisi almanız dahi iyi olmuş. T ler daha fazla yıpranıyor.(sürekli yüklü gezenler için kesinlikle daha çabuk ve fazla aşınıyor.)Hissettiğiniz değişiklikleri yazarsanız  lastik değiştiecek arkadaşlar dabilgilenmiş olur.Saygılar.   

firatyilmaz

h serisi için herhengi bir fark istemediler.cunku once var dendı ama sonra ellerınde t serısının kalmadıgını anladılar.ıyı bır esnaflık ornegı sergıledıler ve fark ıstemedıler.

firatyilmaz

aracımla fren yapmaya korkar hale gelmıstım.hatta bır gece oyle bır kaydımkı ondekı araca bır karıs kala durabıldım.suan kaymadan eser yok.fren bastımmı arac oldugu yerde kalıyo maasallah dıyelım.:Dyenı lastıkler sayesınde dıreksıyonum ıyıce yumusadı.aracımın yol tutusu arttı kasıslere gırısı oldukca ıyı oldu.kısaca konfor mukemmel arttı

polo38

Alıntı yapılan: firatyilmaz - 15 Şubat 2010, 12:59:15
aracımla fren yapmaya korkar hale gelmıstım.hatta bır gece oyle bır kaydımkı ondekı araca bır karıs kala durabıldım.suan kaymadan eser yok.fren bastımmı arac oldugu yerde kalıyo maasallah dıyelım.:Dyenı lastıkler sayesınde dıreksıyonum ıyıce yumusadı.aracımın yol tutusu arttı kasıslere gırısı oldukca ıyı oldu.kısaca konfor mukemmel arttı
Benzer durumlara biz de düşmüştük.Lastiğin önemi büyük. :)

06onur

Alıntı yapılan: firatyilmaz - 15 Şubat 2010, 12:13:35
h serisi için herhengi bir fark istemediler.cunku once var dendı ama sonra ellerınde t serısının kalmadıgını anladılar.ıyı bır esnaflık ornegı sergıledıler ve fark ıstemedıler.

direkten dönmüşsün T serisi balona yatkındır.H serisi dayanıklı ve sessizdir. Üretim tarihi ve üretim yeride önemli. Üretim tarihi 1yılı geçmemeli. Üretim yeri en iyi Fransa Almanya
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di