Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03.06,2007 İstanbul Buluşması - Sayfa 2

03.06,2007 İstanbul Buluşması

Başlatan Tholl-ga, 25 Mayıs 2007, 12:17:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Tholl-ga gonlum sizinle durumu biliyosun şu anda maglum Trabzon il sınırları...   :(

VWR

ben de gelecem oraya.....ankara bulusmasi konusu actik angarli gencler sildi.... :toki :toki
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

golfmk2gtd

bende gelmek isterim tolga abi açıköğretim sınavım var eğer yetişebilirsem gelirim..

söz vermek istemiyorum inşallah diyelim

+1 yasin (golf mk2)

G60

Bugün yarın buluşma yeri detaylarını falan yazar Tolga. İstanbul'da olupta gitmeyenler hakkında kötü şeyler düşünücez. :D

Hele ki buluşma buluşma diye yazıp ses seda çıkartmayanlar hakkında.  :-*
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

Bulusma 4 hazirandan önce olursa ve istanbul içinde düzenlenirse gelebilirim.

escocem

arkadaşlar ben yoğunum biliyorsunuz gelemezsem kötü şeyler düşünmeyin bnm hakkımda mümkünse :)

G60

Tolganın ağzından yazıyorum,

Alıntı YapKatılım azlığından buluşma iptal. Kimsenin salladığı yok sanırım.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

3 haziran pazar günü olabilir aslında. Mete abi ile beraber,buluşma günü ve yerini planlayacagınız için ben bişey söylemek istemedim.

SPoRTeXHauST

Aslında en iyi buluşma, kendiliğinden organize olan buluşmadır :) Bu şekilde problem oluyo herzaman.

Alıntı yapılan: G60 - 28 Mayıs 2007, 14:16:46
Tolganın ağzından yazıyorum,

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Firestarter

Biz dedigin gibi yaptık,gerçekten de işe yarıyor  ;)

vw6n

3 haziran pazar en uygunu bence herkes tamam diyorsa yazsın bizim butarafta çayır çimen mevcut alan geniş rahat rahat takılırız herkesi bekliyorum.Uyumayın beyler  ???

Erhan

Firestarter

Evet arkadaşlar. Yer belirleyip, listeyi oluşturalım.