Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
13 Mayıs 2007 Ankara Buluşması - Sayfa 2

13 Mayıs 2007 Ankara Buluşması

Başlatan G60, 07 Mayıs 2007, 11:44:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

bende gelmek istiorum ama ancak saat 5 gibi orada olabilirim:(

G60

1 saat içinde bir yere ayrılmayız zaten bizde. :)

Gene bir şey olursa ararsınız beni, 0536 232 76 76 (Osman)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

sadakra2

selam arkadaşlar bende ankaradayım hepınızle tanışmak isterım  bugun uye oldum daha önçe haberım olsydı bende gelırdım

VWci

baska bulusmaya bekleriz...ilk once 3 araba 4 kisiydik sonra 4 araba 5 kisi olduk sonra gene 3 araba 4 kisi kisi olup epey bir yuruyus ve muhabbetten sonra ayrildik..guzel bir bulusmaydi..;)

G60

Güzel buluşmaydı gerçekten. Emre ve Cihan'a geldikleri için teşekkürler ayrıca. Emre'ye daha bir teşekkür. çok fazla saat bizim iğrenç geyiklerimize mağruz kalmış olabilir. :) Neyse alışır artık. :D

Resimleri 15 dakikaya koyarım.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

spy

ben tesekkur ederim, nedemek.. geyikte payımız olduysa ne mutlu bize :D

sizlerle tanışmak çok güzeldi, çok mutlu oldum :)
eglenceli bi buluşma oldu, keyifli dakikalar gecirdik (özellikle Alihan abi'nin Erhan'a soruları karsısında :) )
ama bi o kadarda ayaklarım ağrıyo  :D

G60

Benimde ayaklarım pert vallahi. Alihan abi zamanında sabahları yürüyüş yapıyordu sanırım. Biz pert olurken son gaz tırmandı. :D

Birde resimleri bulamazsan aşşağıda. :D
Onarım Modu
:)

spy

gördüm gördüm.. eline sağlık :) inşallah devamı gelir

corrado

tebrikler arkadaşlar.
alihan hoca zor yerden sormuş yine soruları  anlaşılan :D
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

VWci

oyle Atif kardesim cok kazik sordum.. ;D ;D

Erhan

bende çok eğlendim  ;)  güzeldi herşey ...

Erhan

Alıntı yapılan: G60 - 13 Mayıs 2007, 23:22:44
Güzel buluşmaydı gerçekten. Emre ve Cihan'a geldikleri için teşekkürler ayrıca. Emre'ye daha bir teşekkür. çok fazla saat bizim iğrenç geyiklerimize mağruz kalmış olabilir. :) Neyse alışır artık. :D

forumun en önemli özelliği geyiğin yada gereksiz konuların yok denecek kadar az olması ;)

ama buluşma için söz veremem kendi adıma   ;D