Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İşte Benim Efsanem 1986 Passat TD (yeni resimler eklendi)

İşte Benim Efsanem 1986 Passat TD (yeni resimler eklendi)

Başlatan disturbed06, 08 Ocak 2010, 21:20:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

disturbed06

Selam volkswagen severler.Aranıza yeni katıldım bende aracımı paylaşayım dedim umarım hoşunuza gider :)

car wolf

hoş geldiniz keyifli forumlar araç güzel diri duruyor,  kazasız belasız kullanmanız dileyi ile
My Cars Audi & Vw Germany Style

suskun

allah kaza bela vermesin dostum neresindesin ankaranın
H.G WORKS

Atay

Çok temiz bir araç tebrik ederim.Eryamandan Elvankente çıkan yol ayrımında görmüştüm hatta epey bir bakışmıştık aynı araçtan bizdede var.
Food's life! Learn it.

GolfMk1Cabrio

Maşallah Çok güzel duruyor yalnız pedallar ve jantlar biraz orjinalliği kaçırmış özelliklede pedallar  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

disturbed06

İilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz,Pedallara gelince 2 hafta belki durdu belki durmadı söktüm orjinal jantları ile fotolarıda ekliyecem kısmet olursa ;)

nizam

bizim passatları ats cup veya bbs le yere basılmıs halde düşünmek istemiyorum moralim bozuluyor  :-\
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Atay

Torpitodaki kumaşa bayıldım nerede nasıl yaptırdınız acaba ?
Food's life! Learn it.

cihatus

Maşallah Allah kaza bela vermesin çok temiz.2 fotoğraf hariç diğer fotoğraflar link halinde görünüyor tıklayıncada açılmıyor rica etsem düzeltebilirmisiniz?Bir sorum olacaktı farların altındaki kaşlardan bulma imkanımız mümkünmüdür oralarda?Teşekkürler.
VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

disturbed06

Alıntı yapılan: atayondem - 11 Ocak 2010, 15:01:50
Torpitodaki kumaşa bayıldım nerede nasıl yaptırdınız acaba ?

O torpidodaki koruyucu kumaş maskeyi aracın bi önceki sahibi olan dayım yaptı. Kendisi oto döşemecisi şaşmazda

Atay

onu oraya zımbaladınız falan mı yoksa kendisi mi duruyor ?
Food's life! Learn it.

disturbed06

Alıntı yapılan: atayondem - 11 Ocak 2010, 23:41:54
onu oraya zımbaladınız falan mı yoksa kendisi mi duruyor ?

Yok hayır zımbalama değilde uç köşelerden ön direk ile konsolun arasındaki boşluğa sıkıştırıp üstünden toplu iğne ile tutturmuştu.

Atay

Aynısından bende isiyorum :).Ankaraya gelince dayının yanına giderim artık
Food's life! Learn it.