Israrlı bir takas teklifi...

Başlatan lostys, 08 Ocak 2010, 00:36:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

arkadaşlar bu aralar genel kısmında araç soruları sıklaştı farkındayım ama, sonuçta sizlere sormadan da edemiycem. aşağıdaki ilandaki aracın sahibi ısrarla takas istiyor aracımla, sırf dizel olduğu için değiştirmek istiyormuş. ta istanbuldan buraya gelip görmek istiyor. üste 500 alsam yeter filan gibi bişiler söyledi de, resimlerde sanki aracın tekerlerinde sorun var gibime geldi. bu aracı bilen, gören, tanıyan var mı acaba? ısrar etmesi yüzünden de farklı şeyler uyandı kafamda.. görüşlerinizi alabilir myiim?

http://www.sahibinden.com/82_mod_1_6duz_dizel_klimali_motor_komple_sifir_ekonomik-29WQQaXQQ15664585WQQpXQQdisplayitem

ccc_mk1

kasası diri görünüyo maaşallah...
de senin arabada yabana atılmayacak temizlikte...
dizelin sesine katlarnırım ben diyosan karar senin =)

mecamir

niye satıyomuş ki dediği kadar temizze araba  ??? madem o kadar düzgün temiz kendi binsin :) şaka bi yana fotolarda güzel görünüyo tabi ama canlı görmeden karar verilmez. bazen çok farklı çıkabiliyor foto ile gerçekler  :)

Ouzoo

o ne ya kliması mı var?
orjinal değil di mi?
ilk kez duyuyorum mk1 de klima..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Mk1GTI

Aracı görmeden yorum yapmak zor ilker... Ön tekerlekler geride duruyor.. Arka sağ tekerlekte biraz önde gibi.. Öndeki geriliğin 3 sebebi olabilir..

1= Sağ ve Sol çamurluk yan sanayidir..
2= Salıncaklar yan sanayidir.. Bazı yan sanayi üretimler 1cm ye yakın kısalar..
3= Kazalıdır.. Önden sağlam vurdular ise Salıncak şaseleri geri kaymıştır..

Arka tekerleğinde dingil bağlantısında kopma olmuştur kaynak yapan dikkatsiz bir işçilik yapmıştır...

Ama dediğim gibi yakından görmeden anlaşılmaz..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

salladım gitti beya :D ben arabamı değişmem bi dizel klimalıya  :D

SCORPIONMAN2005

Macera arama İlker  :bekleriz: anlamadığım sırf dizel olduğu için mi değiştirmek istiyor vatandaş.Kesin motorunda bir problem vardır.dizel olduğu için araba değiştireni ilk defa duyuyorum.