işte benim tavşanım :)

Başlatan vortex, 29 Aralık 2009, 00:51:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vortex

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 04 Ocak 2010, 19:59:10
Arkadaşlar hafta sonu pazar günü saat kaç derseniz bana uyar.Hafta içi saat 18,00 den sonra müsaitim.Yer olarak anadolu yakası veya avrupa yakası hiç farketmez.Ortak bir nokta belirleyelim.Maksat tanışmak.Çay,kahve bahane :tamamdir
cuma akşamı yeşilköy çınar hotelin ışıklarda saat 20:00 de herkese uyarsa buluşuyoz mklar :)
En KrAlInIzIn YaPtIğI gİdEr. BeNiM aNcA kOmiĞiMe GiDeR:))

vortex

lostys

vortex imzanı birazcık küçültebilirsen, ard arda yazdığın mesajların olduğu sayfalar aşağı doğru uzayıp gitmez, bakan kişi de yorulmaz. naçizane bi rica.

mami6848

Alıntı yapılan: vortex - 04 Ocak 2010, 23:27:05
cuma akşamı yeşilköy çınar hotelin ışıklarda saat 20:00 de herkese uyarsa buluşuyoz mklar :)
Banada uyar degerli MK1 dostlarım :D orda olucam inşlh Murat arkadaşımızda 18de işte çıkıyormuş oda orda olucak inşlh :)

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: mami6848 - 05 Ocak 2010, 11:41:09
Banada uyar degerli MK1 dostlarım :D orda olucam inşlh Murat arkadaşımızda 18de işte çıkıyormuş oda orda olucak inşlh :)

Bşzşm namssuz çalşmıyo çalışsa bende gelecemde. :D
Kılıçoğlu Garage.

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: vortex - 04 Ocak 2010, 23:27:05
Cuma akşamı oradayım kısmet olursa.

taha_jetta80

vortex .. boyanın kodu nedir acaba

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 05 Ocak 2010, 11:54:21
Bşzşm namssuz çalşmıyo çalışsa bende gelecemde. :D

ehliyetsiz nereye ??? :t
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 06 Ocak 2010, 20:35:49
boyat kendi koduna, marsrot değil mi seninkisi ?

vortex

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 06 Ocak 2010, 20:35:49
blader ben ben audi kırmızısı gibi dedim audi kırmızısı demedim
ben çok özel bi boya kullandım nasıl desem hani boya yaptırırsın ya boyacıya aracına göre ve boya yapan kişi kırmızının içine senin aracın boyasına göre siyah kırmızı girer ya işte o  yapılan boyanın özü benim boya yani bi kodu yok  ve okadar canlı okadar göz alıyo ki ben audi kırmızısına benzettim bu son kasanın

ama eğer audinin kodunu söyleyim sana ben sordum çok pahalıydı oda yapma boya kilosu 150 die hatırlıyom ve nerden baksan sana 2-2.5 kg gider