Maket Arabalar,Koleksiyonlar ve daha fazlası

Başlatan GolfMk1Cabrio, 23 Aralık 2009, 14:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

sensızlıgı yudumlayacam bakıcım yarın:D

STAK67

STAK67

suskun

H.G WORKS

alpers3

tmm tmm hamıt gercek planımızı yarın ıcın soyleyelım bakıye soylemezsek ayıp olacak:Dyarın senı gorme ıhtımalımızın yuzde 5 kadar dusuk oldugunu bılmenın werdıgı mutlulukla mangal yakmayı dusunuyoruz gerekırse o gazla bıkac tanede mekan kapatacaz:DD:D::D:DD

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

baki çelik

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Ocak 2011, 22:49:59
;D ;D ;D inme iner bakiye

siz benden habersiz birlikde mangala gidin de sizin tepenize mangalı ben indirmezsem o zaman konuşun  :bekleriz:  boğazınızdan geçebileceğini aklından nasıl geçirebiliyosunuz? ^-^  valla bugün siz totoyu büyütürken sabahın 10'unda ben, Gani ve Alper (polosu olan) kardeşimle bruncha gittik ayrıca ahahahah  :D ;D :D yanımızda da 50 kadar VW sever vardı yaaaaa

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: baki çelik - 23 Ocak 2011, 20:42:20
siz benden habersiz birlikde mangala gidin de sizin tepenize mangalı ben indirmezsem o zaman konuşun  :bekleriz:  boğazınızdan geçebileceğini aklından nasıl geçirebiliyosunuz? ^-^  valla bugün siz totoyu büyütürken sabahın 10'unda ben, Gani ve Alper (polosu olan) kardeşimle bruncha gittik ayrıca ahahahah  :D ;D :D yanımızda da 50 kadar VW sever vardı yaaaaa
;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

2 gune kadar bı maket patlatıcam kendım yapıyorum tasarımını ama bu kagıttan olacak bılın bakalım sızce hangı arac  ;D ;D ;D :D