YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

arda_86xxx

kardeşim maşallah diyorum biliyosun benim için senin arabanın ayrı bir değeri var kazasız belasız insallah..

mami6848

Eyvallh çok teşkkrler hepinize valla film düşünmüyorum böle içimiz dışımız bir ama kafam atarsa en açığında çekerim belki.. Valla yakışıklı şimdi tam bir jön oldu bugün 10 kişi belki yazıldı ama boşa tabi :) Muayneden sonra maddi durumlara göre aracı basıcam inşlh çok daha güzel olcak :)

Ascona

Allah nazarlardan saklasın arabanın ılk defa bu kadar net fotolarını gorduk . gercekten cok cok yakısmıs jantlar.

mk1 2.9 vr6

bbs lerle birlikte araba  sade ama kalite olmus yakisanda bu zaten. masaallah superrrrr  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

Han

Maşallah mami çok gü<zel olmuş ama bbsler polisaj yada krom istiyor ;) daha baba olucak ozaman :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mami6848

Çağlar valla harikasın kardeşim süper olmuş çok sevdim çoookkkkk eline yüreğine sağlık...  :tamamdir  :sevgi: Tarzımız Bu Sade Baş dönrücü güzellik :)

megadeth20

yakışmış kardeşim güle güle kullan bende gün sayıyorum artık takmak için

panik

Alıntı yapılan: mami6848 - 24 Eylül 2010, 09:35:59
Çağlar valla harikasın kardeşim süper olmuş çok sevdim çoookkkkk eline yüreğine sağlık...  :tamamdir  :sevgi: Tarzımız Bu Sade Baş dönrücü güzellik :)
ne demek efenim o sizin yakışıklılığınız.... ;D ;D

SCORPIONMAN2005

41,5 kere maşallah.Bu yakışıklıya aşık olmamak eldemi ya :))) 10 numera 10  :D

halilom

burak.akın