YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

Mk1GTI

Düşünmen vermekten daha önemli erdinç teşekkürler.. Ben forumda maddi değil manevi konularda yardımlaşmayı severim..  :sevgi:
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Nisan 2010, 21:51:52
Düşünmen vermekten daha önemli erdinç teşekkürler.. Ben forumda maddi değil manevi konularda yardımlaşmayı severim..  :sevgi:
:tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Nisan 2010, 21:51:52
:sevgi:   :sevgi:  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mami6848

Bi YAKIŞIKLI gördüm sanki :) Saol Birkan Olucak inşlh ama işte BBS RS  :melek:  Fuarda BBS nin standı vardı abi yokmu RS dedim biz disbiritörüyüz dedi yok o model üretimden kalktı dedi yaa varmı böle bişee kalktımı ?  :-\  :tamamdir  :sevgi:

GolfMk1Diesel

Evet abi.. ;) Çok güzel jant ama Ats de çok yakışır ama BBS harika olur bu arada ilanı gördüm abicim hayırdır inşallah? :bekleriz: ???
Kılıçoğlu Garage.

mami6848

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 29 Nisan 2010, 14:24:58
Evet abi.. ;) Çok güzel jant ama Ats de çok yakışır ama BBS harika olur bu arada ilanı gördüm abicim hayırdır inşallah? :bekleriz: ???
Zaten varya eger istedigim gibi olursa Bir takım ATS bir takım BBS alcam yaa ilanı koydum bakalım neymiş die :)  :sevgi:

cabrio63

öne bi gti spoiler bi de güzel bi jant alsan bu çocuğa daha yakışıklı olmazmı?  :D

mami6848

Alıntı yapılan: cabrio63 - 29 Nisan 2010, 17:10:36
öne bi gti spoiler bi de güzel bi jant alsan bu çocuğa daha yakışıklı olmazmı?  :D
Haklısın aklımda planıma göre BBS veya ATS var ama zamanla...  :sevgi:

GolfMk1Diesel

Mami abi biliyorum daha yaşın çok genç ve kalpten gitmek istemiyorsun ama ne yapiyim Yakışıklıya çok benziyor.. :D :sevgi: >:D
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

mami6848

Valla birkan çok iyi hepsi ama bir BBS ye bakar aldırcan o olcak valla yaa  >:D  :tamamdir  :sevgi:

mami6848

Hepsi güzel Burak yaa bişeyi farkettinizmi Kırmızı GTI yazan aracın plakasıda benim plakaya benziyo 7714 benim 71400 :)  :sevgi:

burak.akın

Alıntı yapılan: mami6848 - 30 Nisan 2010, 00:02:07
Hepsi güzel Burak yaa bişeyi farkettinizmi Kırmızı GTI yazan aracın plakasıda benim plakaya benziyo 7714 benim 71400 :)  :sevgi:

:) şaka diyorumm  tek plaka değil ikiz gibiler  bi takımda  bbs aldınmı tam ikiz olacak :D