YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Resimlere bakamıyozki düzgün kocamnalr ekrana sığmıyolar.. Çoğuda açılmıyo allah aşkına şunları küçültün biraz :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 08 Mart 2010, 21:19:32
Resimlere bakamıyozki düzgün kocamnalr ekrana sığmıyolar.. Çoğuda açılmıyo allah aşkına şunları küçültün biraz :D
+100000

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

Muhammet şu resimleri bir küçültsende millet 3 yakışıklıyı görse  :bekleriz:

GolfGti16VMk1

Ne güzel buluşma maşallah arabalarada. Bende yakında güzel bi buluşma organize edicem güzel arabalar gelecek  gerçekten ama sadece vw audi gurubu araçlar olacak malesef burodveyle gelecek arakdaşı ancak bi vw li arkadaş alır yoldan en kötü ihtimalle ben benim evlatla gider alırı gelirim :)

sevgiler.
Volkswagen Motorsport

arda_86xxx

lostys

böyle daha iyi olmuş.. ama kırmızı arabadaki aynalar  :bekleriz:  :t

GolfMk1Diesel

Siz burda buluşma yapmayın ve bizi çağırmayı öylemi.. :bekleriz:
Kılıçoğlu Garage.

mami6848

Alıntı yapılan: lostys - 09 Mart 2010, 12:12:01
böyle daha iyi olmuş.. ama kırmızı arabadaki aynalar  :bekleriz:  :t

İlker valla işte onunla çok ugraşıyom ama yok o aynaları degiştirmiyor sahibide arda_86xxx bak orda :) Emrah duy duy dövecekler seni :)

lostys

Alıntı yapılan: mami6848 - 09 Mart 2010, 12:58:55
İlker valla işte onunla çok ugraşıyom ama yok o aynaları degiştirmiyor sahibide arda_86xxx bak orda :) Emrah duy duy dövecekler seni :)
ardann oldugunu biliyom canım, hani bi laf var, kızım sana diyorum, gelinim sen anla.. :D

mami6848

Aynen :) çok güzel dedin şimdi arkadaşımız aynı zamanda eski minübüscü :) Seviyo böle enteresan şeyleri  :bekleriz:  :t

SCORPIONMAN2005

Ben farketmedim emrahın o hantal aynalarını iyi mi:(Sök onları hemen emrah ne onlar öle:)

nizam

ben resimleri göremiyorum  >:(
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)