YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertkoray

golf1

mami6848

Alıntı yapılan: golf1 - 07 Şubat 2010, 18:09:10
hayırlı olsun kardeş
Eyvallah kardeş :)
Bu arada bugün motorun üst kapagını söktüm biraz boya problemimiz varda onu halledicem çok güzel planım var resimleri yarın ekliyecem sonrada yaptıklarımı inşlh. :D

GolfMk1Diesel

İnşallah Muhammet abi bakalım güzel gidiyo.. :)
Kılıçoğlu Garage.

arda_86xxx

reklama gerenk yok kardeşşşşşşşşşşş :):):)

Mk1GTI

Muhammet sen varya Bizdensin allah yardımcın olsun.. Arabana yakışan işler yapıyorsun helal olsun...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Şubat 2010, 21:56:29
Muhammet sen varya Bizdensin allah yardımcın olsun.. Arabana yakışan işler yapıyorsun helal olsun...
Ben bu arabaya AŞIĞIM ve DELİYİM sizde öle iseniz evet sizdenim :D Çok teşekürler yavaş yavaş işte...  :sevgi:

burak.akın

süper olmuş mami ya :D gtı yazsını nası yaptın yapışkanmı o :)  :sevgi: :sevgi:

mami6848

Alıntı yapılan: burak.akın - 12 Şubat 2010, 22:13:15
süper olmuş mami ya :D gtı yazsını nası yaptın yapışkanmı o :)  :sevgi: :sevgi:
Eyvallah Burak elimizden geldigi kadar ile yaptık işte GTI yapışkan değil ilk o bölgeli Kırmızıya boyadım ilk resimdeki etiketi yapıştırdım kırmızı bölgeye sonra kompe siyaha boyadım mat siyah çok deli oldu etiketi sökünce böle oldu  :saygılar

GolfMk1Cabrio

Çok süper olmuş tebrikler Muhammet abi güzel çalışma bunu görünce aklım gitti valla heleki GTI yazısı acaba bende siyaha boyasam ama kırmızıda çok deli duruyor benim arabada kırmızıya  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

black eagle

temiz işçilik olmuş.güzel görünüyor  :tamamdir

mami6848

Çok teşkrler elimden geldigi kadarı ile işte ama bende şaşırdım en son hallerini ortaya çıkınca bugün taktım bi test sürüş flan yaptım çok güzel oldu herşey yolunda :D