Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yakıt Tüketimi Tek Konu !

Yakıt Tüketimi Tek Konu !

Başlatan ceyhun_82, 20 Mayıs 2007, 21:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceyhun_82

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 2004 model 1.4 polo basicline aldım merak ettiğim konu 50 ytl lik benzin ile kaç km yapılabilir bu araçla ben170 km de benzin ışıgını yaktırdım,poloyu almamdaki amaç daha tasarruflu olmasıydı 320i bmw var birtanede onunla 50 ytl lik benzinde 150 km yol yapıyorum acaba arabaya alışamadığım içinmi fazla yaktırıyorum bilgilendiriseniz sevinirm.ve sustalı anahtar yapan yer biliyormusunuz istanbulda metro city dee yapıyolarmış fakat 2000 model üstü araçlar için bi cihaz getirceklermiş onun içinde 1 ay süre verdi başka bildiğiniz yapan yer varmı acaba?teşekkürler

temel2176

Merhaba.Öncelikle aramıza hoşgeldin. Bende 2000 model 6n polo var.1600 motor. Ben 50 YTL ile 200 km civarı yapıyorum. Senin biraz daha az yakman lazım.Bence aracın bujilerini ve filtrelerini kontrol ettirmende fayda var. Birde devirli mi kullanıyorsun aracı o da çok önemli.

UuR

45 ytl ye min. 300 km ,,ama lpg

JudasDSC

50 ytl ye yaklaşık 240 -250 km arası POLO 1.4 sporline

pills

allah allah bendede polo sportline var 50 ytl ye 150 km yapıyorum ya:s

Erhan

polo sportline ankara şehir içi 50ytl ye 250 km  ;)

JudasDSC

pills boğaz kelebeğini kontrol ettir bence.

pills

vallahi şu yakıt derdi yüzünden ya arabayı değiştireceğim yada lpg taktıracağım.Bu arada lpg taktırmak istesem İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz biryer varmı ve ne kadara malolur

UuR

lpghaber web sitesinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.fiyat1700-1800 civarı sıralı sistem için.

Ouzoo

bende 200-250 arası gidiyorum 97 1.4 sportline
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

TuningLINE

bende 2002 - 1.4 polo ile 50 ytl ye 200-220 km. gidiyorum şehir içi
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

METiN

bende 75. ytl.ye en fasla 300 km gidebiliyorum ama malum, egsos var birde benim kullanım tarzım biras farklı ;) sürekli düsük viteslerde mecburen kullandıgımdan dolayı benim kanaatimce cok yakıyor, hergün 7 km yol gidiyorum, 4 km.si 1-2 viteslerle geciyor yolun :(
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

cabrio63

50 liraya 180-200km civarı...

UuR

yazık günah ya.litresi ne kadar oldu şimdi benzinin?