Benim Karelerim

Başlatan G60, 21 Kasım 2009, 13:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Çeşitli konularda bulunuyordu sevdiğim fotoğraflarımı ama tek konuda hepsini toplamak istedim. Tek tek bakmak isteyenler olursa ; http://www.flickr.com/pg60

2.5 sene önce direk DSLR makine ile çekmeye başlamıştım. Çok fazla çekmeye vaktim olmuyor. Daha poz sayım 5 bine bile ulaşmadı.

Ekipmanlarım : Pentax K100D + Pentax 18-55 Kit Lens + Sigma 70-300 Telezoom Lens.
Bir tane de Youngnuo flaşım var ama 1 kere kullandım. :)

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfMk1Diesel

Gerçekten harika çekimler Osman abi yeni bir fotoğraf makinası alıcam bende ufaktan başlıcam sayılır tekrardan kolay gelsin abi. He bu arada Honda gerçekten harika MK III da öyle. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

mertkoray

Atay

Tebrikler G60 gerçekten hoş fotoğraflar.Bence makineyi elinden düşürme:).
Food's life! Learn it.

mikail

abi çok başarılı olmuş sanki katalog için hazırlanan kareler eline saglık

omertek

Hepsi süper fotolar ama ilk fotoğraf bir başka .Tebrik ederim .
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

maverick

3. fotoda şimşeği mi yakaladın eğer öyleyse helal olsun  :tamamdir

alan derinliği vermişsin makro ile mi çektin ? yoksa dip netlik ten mi bozdun? makine ne kullanıyorssun ?

çok profesyonel kareler fotoğrafçıyım diyen kolay kolay çekemez eline sağlık kadrajlarında araçları ön plana çıkaracak mekanlarda ve nesnelerin yanlarında çekmekte tecrübenin deklanşöre yansıması diyeyim eline sağlık  :tamamdir
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

corrado

tholl ga kadar olmasada ;,fena değilsin  :D

hepsi güzel ama ilk foto müthiş  :tamamdir
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır