VWTR.net Tshirt.ü yapalım

Başlatan Dr_EmrE, 17 Mayıs 2007, 21:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

bu tish-o cnn-türk de bende izledim baskı kaliteleri iyimis amerikadan gelen bir sistem uygulanıyor malzemeye yapmak lazım konusup sayı fazla olacagından 24 ytl değil de farklı bi fiyattan olsun geriside bize kalmıs....
bide türkiyenini her yerine üç günde kargo ile teslim yapıyorlar ...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

G60

Kendime yaptım bir şey. Bakalım geldiğinde yazarım yorumu buraya, ona göre hareket edilebilir. ;)
Tişörtü gördükten sonra bende isterim falan demeyin. Kendime özel.  :saygılar
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nizam

;D ;D ;D ;D

osman gizli fotolarını mı bastın üzerine ne adamsın ya...... :D

Yunus EMRE

G60

Scirocco seven fazla yok, istenmez sanırım. Bakalım baskı kalitesi falan istediğim gibi çıkarsa, bir kaç model daha çıkartacağım kendime. O zaman kudurursunuz sanırım bende isterim diye.  ;D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

r76

ben kendi poloma photoshopta efekler verip tshortumun üzerine basacam  ;D ;D ;D ;D ;D

nizam

Alıntı yapılan: G60 - 30 Eylül 2007, 14:16:21
Scirocco seven fazla yok, istenmez sanırım. Bakalım baskı kalitesi falan istediğim gibi çıkarsa, bir kaç model daha çıkartacağım kendime. O zaman kudurursunuz sanırım bende isterim diye.  ;D

osman sen güzel olanı yapta biz kuduralım senden örnek çalısması alırız telif hakkı istemezsin değil mi  :o

Yunus EMRE

r76

sonrada zevki guzel olan bi kişi bize bi vwtr.net tshortu tasarlar bizde onu bastırırız, buluşmaya gelirkende giyeriz,kızılay dağıtmış gibi hepimiz bir örnek  :P     :D :D

vw6n

Hoho Osmanda hayatta giymem öle t-shirt ,reklam gibi felan diyordu onuda kafaya aldınız hee ;D

G60

Sadece site ismi yazsa giymem tabi. Neyse gelince görürsünüz nasıl olmuş. :D

G60

Baskı kaliteli ama, tabi tişört üstünde resimdeki gibi olmuyor resimler. Paketleme falan mükemmel, çok özeniliyor yapılan işe belli. Bayağı memnun kaldım denilebilir.

Yalnız normal mağazalardan aldığım tişörtlerde Large giydiğim için, bunun bedenini de Large olarak sipariş verdim. Baya bir büyük geldi kollar sanırım. Birdahakine Medium alacağım. :)

Tişört bu :

nizam

osman len e güzel bişi o göndersene bizede........... :D :D ;D

saka bi yana güzel güle güle giy.... :tamamdir

Yunus EMRE

escocem

osman bi görüşsende sitemiz üyelerne düz 20 lira yapsalar isteyen istediği gibi bastırsa sonra beğenenler ortak bi resimde karar verip site içinde bastırılsa :)

r76

tsort resmini göremedim ben
memnun kaldıysanız bende yaptırıcam bi tane
baskı kalitesi hakkında biraz daha bahsedermısınız  ::)

edit:şimdi gördüm  8)

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.