VWTR.net Tshirt.ü yapalım

Başlatan Dr_EmrE, 17 Mayıs 2007, 21:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

hahaha bunlar sadece resim patron (kendisinin adı Google olur) zam yaparsa hayata geçirebiliriz t-shirt işini  ;D. [buluşma işini buluşma konusu altında konuşalım]

volksport

22 Hazirandan önce ben hiçbiyere buluşamıyacam  >:( Ben böyle okulu  :toki  :D :D :D

Neyse kısmet olursa bakıcaz,Dr_Emre nasıl basıyosun o resimleri açıkla bakalım meslek sırlarını, Özelemi yazsanda olur.

MAVİŞ

dostum bizi unutmayasın haaa !....
[email][email protected][/email]

golf-line2

benide unutmyın kankiler ^-^ yapalım ist. bulusmasıda :tamamdir

YAGMUR0567

bende varım arkadaslar bı de tsort bende idereyımsterım resim falan gerekırse beyım
en gondereyım

SPoRTeXHauST

Arkadaşlar, t-shirtler şuan proje aşamasında bile değil :) sadece düşünce.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

volksport

VWTR.net tişörtünü bilmemde ben Volkswagen GTI Tişörtü yapmaya çalıştım ilk baskım olduğu için biraz ön baskı aşağıya basmıçım ama 2. tişörtte bu hatayı düzeltiriz.

Dr_EmrE

Herkes kendi çabasıyla basıyor :D Bence ortak bi baskı belirleyelim herkes kendisi bassın :D
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

Firestarter

Eralp önünde GTI yazan t-shirt'ü çok beğendim. Bana hazırlasana bir tane, çok ciddiyim  ;D

vw6n

Eralp senin verdiğin link'lerdeki örnekler güzel ama ikiside golf resimli

volksport

Abdullah, Osman yok mu hep onun başının altından çıkıyo bu golf olayları :D :D :D :D Osmanın yaptığı sticker örnekleriydi onlar ama tişört için bence 10 numara olurlar.

İbrahim Tişört güzel olduda abi ilk denemeydi,ön tarafı biraz daha göğüs hizasına getirebilirmişiz,aceleden alçak olmuş biraz ama artık tecrubeliyiz.  :D :D :D :D Tamam sanada basarız bitanede bi buluşmada görüşürüz.

mcsahan

eralp gti oldumu dayanamam. bende istiyorum:D

volksport

İbrahim sıradaki GTI baskısı bu :) Bence bundan basalım sanada

(Tişörte basacağım için resmi ayna görüntüsü yapıp ters çevirmiştim, yazılar o yüzden ters, Tişörte basınca normal görünücek baskı)