Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vosvos MODİFİYE (Yorumlar sizin) - Sayfa 9

Vosvos MODİFİYE (Yorumlar sizin)

Başlatan volksport, 15 Mayıs 2007, 18:34:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Benim tahmin ettiğim şey olma ihtimali var cam açmadan sunroof etkisi yaratması için... :D :D :D

mecamir

:D olabilir aslında, içinde pervanesi var ;)

volksport

Alıntı yapılan: mecamir - 15 Aralık 2007, 14:58:06
:D olabilir aslında, içinde pervanesi var ;)

öhuheuhehea elektirik üretecek değil ya, gelen havayı toplar içeri basık ve geniş bi kanaldan vererek havalandırır diye düşündüm sadece aklıma oyle yattı, farklı bişiyde olabilir bilgisi olan varsa yazsın araştırıyorum bende merak ettim.... :t

mecamir

Yaf birkaç vw parçası satan sitede yine aradım. Bulamadım :S Acaba hangi sınıflandırmaya giriyo bu zamazingo?

volksport

Tamam Can olay benim dediğim gibi imiş araç içi basit serinletme yöntemi, Basic cooler for beetle yazınca aşağıdaki siteyi verdi zaten anlatıyo yazılı olarak arka veya ön camda kullanılabilir diye... :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

User Gallery

Hatta fan eklemeli olanlar var fan gücü ilede çalışabiliyor...

Fan-Powered

mecamir

ya cip1.com'da kategorilere baktım soğutma ile ilgili, bulamadım. Aslında Antalya'da kullanmak lazım :) Neyse pre67 vosumda kullanırım inşallah :D

mecamir

Motorlu model vos için daha mantıklı. Std voslar zaten özellikle ş.içinde sürat yapamıyor. Motorsuzlar pek hava vermez o yüzden :)

volksport

Vosçuyum,Vosçusun,Vosçular... ehuhuehehea doğru diyosun... gerçi her tavşana dersini verirler  ;D :D :D

Bu arada ön cam güneşlikleri aşırı pahalı imiş 200 küsür euro civarında

[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/7397/081111096p1ri8.jpg[/img]

cabrio63

sağolun arkadaşlar beni meraktan kurtardınız :) ben olsam eğer arabam temiz ise hood ride yapıcağama cal-look yaparım.ama eğer pas varsa ya da başladıysa zaten bırak olsun hood ride :)

volksport

mecamir

Son eklediğin arabalar kaliteli arabalar Eralp, hepsi arkadaşlarımın arabaları :) Yalnız ilk eklediğin mavinin sahibini tanımıyorum, keşke tanısam :D