Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW GOLF MK I Karbüratörü. - Sayfa 4

VW GOLF MK I Karbüratörü.

Başlatan GolfMk1Diesel, 10 Ekim 2009, 01:32:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

10 Tl desende gene satamayacan birkan.. Kullanacak araba yok sitede şansına küs.. :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Valla abi ne şans bendekide. :)

Neyse Güncel. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

ben 250 TL lik airbag i 100 TL ye veriyorum ala yok ki kaplaması zaten 60 TL tüpüne istiyorlar en az 150 TL satamadım 2-3 aydır
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Bayram bayram bi güncel çekelim. :)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

nan hergün güncelmi olur :t  bende seviniyorum sattı diye bi bakıyorum güncel >:D

GolfMk1Diesel

>:D Nerde abi bi satamadım mubareği en sonunda vericem hurdacıya neyse 3-5 bakmıcam. :( >:(
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 30 Kasım 2009, 14:44:29
>:D Nerde abi bi satamadım mubareği en sonunda vericem hurdacıya neyse 3-5 bakmıcam. :( >:(
Olum bu zaten sadece 1100 cc ler için geçerli değilmi en düşük motor İlker abide oda 1300 bunu satma olasılığın %0.999
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

sen depoya koy elinde iken değeri olmaz bakarsın birgün lazım olur sahibinden.com a koy daha iyi ;)  hem hergün günceldende kurtulursun ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: car wolf - 30 Kasım 2009, 15:07:19
sen depoya koy elinde iken değeri olmaz bakarsın birgün lazım olur sahibinden.com a koy daha iyi ;)  hem hergün günceldende kurtulursun ;D
%100 katılıyorum  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

koydum zaten abi yağrın vercem hurdacı artık ne verirse...
Kılıçoğlu Garage.