Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 257

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mertkoray

iç dış yıkama yaptırdım abart eksoz'u söktürdüm orjinale döndüm

car wolf

eski Audi nin orj. su radyatörünü değiştirdim şanzuman yağını suya karıştırıyomuş ve birde orj. enjektörlerini aldım. geçen gün vectra ya sis farı taktım ve camlarına flim çektim ve bu günde arıza yaptı bir türlü çalıştıramadık  :(
My Cars Audi & Vw Germany Style

PoloGTI

Alıntı yapılan: car wolf - 02 Şubat 2009, 21:04:53
eski Audi nin orj. su radyatörünü değiştirdim şanzuman yağını suya karıştırıyomuş ve birde orj. enjektörlerini aldım. geçen gün vectra ya sis farı taktım ve camlarına flim çektim ve bu günde arıza yaptı bir türlü çalıştıramadık  :(
Geçmiş olsun Sedat abi umarım büyük bişi değildir :(
Vw Polo 6N

car wolf

saol ersan . audi bu gün bitti çok güzel oldu bu kadar seri olduğunu bilmiyordum :D tabi buji ve mazot filitreside değişti 1,250 TL parça fiyatı tuttu. Vectra nın sorunu da marş dinamosuymuş yarın yapılcak.
My Cars Audi & Vw Germany Style

Hakanzone

8)Ben de bugun benim canavarla hiç ilgilenmedim...

mcsahan

sağ ön  tekeri yanaktan yardım :) kaldırımları tam ölçemiyorum bu aralar
2 ay içinde yarılan ikinci lastiğim. hayırlısı inşalah

corrado

Alıntı yapılan: mcsahan - 05 Şubat 2009, 21:03:07
sağ ön  tekeri yanaktan yardım :) kaldırımları tam ölçemiyorum bu aralar
2 ay içinde yarılan ikinci lastiğim. hayırlısı inşalah

gençliktendir amca  ;)
hem genç
hem amca.
genç amca   :)
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Ouzoo

Geçmiş olsun Mete abi..Aynı sorun bikaç aydır bendede var..fakat çözümü buldum artık park ederken  kafamı kaldırmak yerine aynayı indiriyorum  :p :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

PoloGTI

Alıntı yapılan: suggestion - 05 Şubat 2009, 23:25:43
Geçmiş olsun Mete abi..Aynı sorun bikaç aydır bendede var..fakat çözümü buldum artık park ederken  kafamı kaldırmak yerine aynayı indiriyorum  :p :)
Elektronik tabi :p
Vw Polo 6N

serkov

arka disklerimizin balatalarıı değiştirdik... nerdeyse disk i çizecekmiş yahu :( son anda yetiştim valla
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

mikail

Alıntı yapılan: car wolf - 03 Şubat 2009, 19:59:06
saol ersan . audi bu gün bitti çok güzel oldu bu kadar seri olduğunu bilmiyordum :D tabi buji ve mazot filitreside değişti 1,250 TL parça fiyatı tuttu. Vectra nın sorunu da marş dinamosuymuş yarın yapılcak.
pardon hem buji hem mazot filtresi nası olabilio yeni model dizellerde buji mi var :o

HellHound

2000 yılında sıfır aldığımız polo yu bugün itibariyle enişteme sattım.Yabancıya gitmedi en azından.Eniştem bi üst katta oturuyor :)

vw6n