Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 203

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

bugün karteli söktüm cok yağ kacırıyordu mantar conta aldım yarında kısmetse monte edicem kestikten sonra her yerim yağ pas icinde kaldı >:D

vw6n

Kolay gelsin.O cd'ne korsan işinemi girdin Kadir ;D

golf-line2

Alıntı yapılan: sortie34 - 22 Temmuz 2008, 20:43:18
Kolay gelsin.O cd'ne korsan işinemi girdin Kadir ;D
o cd'de mkI,mkII,mkIII porjctleri var  bi almancıyla tanışmıştım o werdiydi incelersin die  öle denk gelmiş arabadaydı.. hic kolay deyil 1 ciwata yüzünden şanzumanı ayırmak zorunda kaldım motordan yarın bakaım kac saat sürecek...

nizam

travez lastikleri değişti radyatör değişti yeni antfiriz koyuldu tekrardan  rot balans ve kamber ayarı oldu

hiç olmadık yere masraf çıktı travezın arka kısmı çürümüş ondan gırlayıp duruyormus kaynak oldu 100 ytl
usta 80 ytl
antifiriz 20 ytl
rot balans ve kamber pazarlıkla 50 ytl
vergisini yatırdım 34 ytl

ya arkadaslar arabanın kamberi neden böyle oluyor anlamadım o kadar kolay bişi olmaması lazım eğilmesi ustaya sordum abi araç eski dedi leyveyi yapıstırıyordum kafasına  :t işini iyi yapmasa  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

haha buna koparım işte nazım :) eski araç olur mu ? klasik bunlar klasik !  :t   :p

ramcho®

ben bir türlü kesememiştim karter de ki terlemeyi kadir allah yardımcın olsun :)

nizam eski olm araban kabul et :)

nizam

Alıntı yapılan: ramcho® - 23 Temmuz 2008, 13:09:22

eski evet  :) ama ustaysan yap sanane eskiliğnden ramçom sende hareket yok bu aralar kumdasın vatoz gibi avını mı bekliyorsun

Yunus EMRE

®oyal

fanatic06

ruhsatını yeni alablidim.. öne kare plaka bastırdım...
ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

golf-line2

Alıntı yapılan: ramcho® - 23 Temmuz 2008, 13:09:22
ben bir türlü kesememiştim karter de ki terlemeyi kadir allah yardımcın olsun :)

wallaha benimki terlemeyi gec ramco resmen işiyodu şimdik bitirdim inş. sızdırmayacak

nizam

Alıntı yapılan: golf-line2 - 23 Temmuz 2008, 16:47:37
wallaha benimki terlemeyi gec ramco resmen işiyodu şimdik bitirdim inş. sızdırmayacak

;D ;D ;D

Yunus EMRE

ramcho®

kadir ben sattım kurtuldum darısı başiniza :D

golf-line2

Alıntı yapılan: ramcho® - 23 Temmuz 2008, 18:25:07
kadir ben sattım kurtuldum darısı başiniza :D

wallaha onla uğraşmaktan zewk alıyorum koyalım galeriye sat olmassa 9 wer bana kaca satıyosan sat sen ok  :D

AhMeTH61

Switch Değişti.
Kapıda çekiç izine rastlamadık.  :)  :sevgi:  :sevgi:
Tertemiz çıktı araba  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi: Gittikçe arabaya olan sevgim artıyor.