Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

konjektör arıza yaptı ve yüregim ağızıma geldi farlar mazot göstergesi ve korna vs hepsi gitti halledildi bide muz tipi silecek taktırdım diğerleri miladını doldurmustu..
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ismailtunca81

komple  iç  dış  motor  yıkattım  ayrıca  oto  koruma  uygulandı  yakıt bide  zira  aç  ayı  oynamıyor  ısıtma  sigortası  ön  silecekler değişti
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

volksport

Silecek takımını değiştirdim banana tarzı bir çift silecek aldım, göruntu olarakta çok sırıtmıyo mete abinin dediği gibi, camı guzel temizliyor...

mcsahan

vw6n

Özerindeki karları temizledim üşümüş  :t

escocem

teyip ve kolonları taktım sol arka sinyalin ampulünün kıcı yok olmuş nasıl ampuldü ise onu değiştirdim :)

refikmk1

ben bugün hiç yüzüne bile bakmadım ;D ;D ;D

mcsahan

yağ, yağ filtresi, hava filtresi, ön fren balataları değişti. diskler hafiften silindi :)
rot ayarları yapıldı. şanzuman yağı, ön arka burçlar kontrol edildi.
donmayı geciktiren solüsyon silecek suyuna katıldı.
ön ve  yan camlar ve de aynalara yağmur kaydırıcı uygulandı.
Genleşme payı :) dahil depo dolduruldu ( Vpower diesel)

nizam

bugün bişey yapmadım ama dün bagaj kapısının içindeki plastik kaplamayı çıkardım üstündeki mat sarı boya kalkmak üzereydi mat siyaha boyadım boya dalgalı oldu biraz ama idare eder artık.....

Yunus EMRE

Tholl-ga

ben bayaadır uğraşmıorum arabayla.sadece dışına su tutturuorum o kadar

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nizam

Yunus EMRE

strong

Motor yağı, yağ filitresi, hava filitresi, mazot filitresi değişimi ayrıca yıkama ve mazot ikmali.
Hayli masraflı bir gündü :-\