Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 619

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

red polo

motor daki pilastik parcaları  arabanın rengine boyadım cokta güzel oldu :D

GolfMk1Cabrio

Fotoğraf çekimleri için kızımı iç dış güzelce yıkadım mis gibi oldu  :sevgi: 3 Tane beyaz Honda takıldı peşime onlarda foto çekimine çıkmışlar tokatladım hatta aynamdayken fotolarını bile çektim  ;D Birazdan yüklerim fotoları  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

o.bilge

ben de yıkattım ve fotoğraf çektirdim. sağ stopun altına atatürk imzası yapıştırdım.

alper19

sen ugras gozun gibi bak bise olcak diye icin gitsin yawsagin biri gelsin arkadan vursun sonrada duramadm pardon desin  :t :t :t :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alper19 - 22 Ocak 2012, 19:20:01
sen ugras gozun gibi bak bise olcak diye icin gitsin yawsagin biri gelsin arkadan vursun sonrada duramadm pardon desin  :t :t :t :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:
Haydeeee  :-[ kanka geçmiş olsun ya gömeydin kafayı  :-[

alper19

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 22 Ocak 2012, 19:28:55
Haydeeee  :-[ kanka geçmiş olsun ya gömeydin kafayı  :-[
ben drek atladim zaten babam enseden bi yakaladi beni nefesim kesildi :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alper19 - 22 Ocak 2012, 19:29:45
ben drek atladim zaten babam enseden bi yakaladi beni nefesim kesildi :D
yanda baba varsa sıkıntı  :-\

lostys

geçici bir süre için karbüratörümüzün yerine "boğaz kelebeği" taktık. benzin iptal. gazda calısmasına ragmen su anda en ufak gaz vermede araba yerinden fırlar vaziyette :)

STAK67

bugün açan güneşi fırsat bilip sıcak suyu aldığım gibi bahçeye gittim ve ovuştura ovuştura yıkadım :) tertemiz oldu ama akşam beklenmedik seyahatler çıkınca yine epey kirli :)

emresener

bende yıkattım ve bel altı boyanın şart olduğuna kanaat getirdim :D ilk sahiibnden olduğu için hiç boya yememiş hep vernik atmaları var kılcal çizikler zımpara pasta ile gidicek gibi değil boyatmak en iyisi biraz kendıne gelir arac :D

Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

chemisamet

dıreksıyondan epey ses gelmeye basladı hemen  gıttık ustaya yagını tamamladı yarında dıreksıyoncuya gıdecek farklı bı usta var sadece dıreksıyona bakıyo..

emresener

tüpçüden teslim aldık. ancak kaportacımız moralımızı bozdu tavan hariç boyaya camları kapı içleri sökülerek 2000lira çekti :D
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

chemisamet

Alıntı yapılan: emresener - 23 Ocak 2012, 20:36:10
tüpçüden teslim aldık. ancak kaportacımız moralımızı bozdu tavan hariç boyaya camları kapı içleri sökülerek 2000lira çekti :D
fıyata su yada bu dıyemem ama beraber gıderız bıseyler yaparız heralde.. :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

red polo

Alıntı yapılan: alper19 - 22 Ocak 2012, 19:20:01
gecmiş olsun alper