Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 612

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cgty.ank - 07 Ocak 2012, 22:18:43
yazın ankara kışın kütahya beklerimm :)
Fark yapmaz ben her yere gelirim  ;D 2.dönem MK1'le gelemem büyük ihtimal başka makinayla gelirim  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cavanozz

sonunda lambda sensörünü değiştirdim..  bakalım şimdi vr6 ruhu olan aracım  sportline ruhuna dönüp düzgün yakacakmı ?  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

MeTHea35

Alıntı yapılan: cavanozz - 08 Ocak 2012, 01:18:02
sonunda lambda sensörünü değiştirdim..  bakalım şimdi vr6 ruhu olan aracım  sportline ruhuna dönüp düzgün yakacakmı ?  >:D
İnş VR6 ruhu ile sportline yakıta sahip olursun abi  ;D

GolfMk1Cabrio

Eskişehir'de VW araba kolleksiyonum için VW Golf MK5 GTI buldum ve hemen aldım hemide sunrooflu  ;D

cgty.ank

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 07 Ocak 2012, 22:25:30
Fark yapmaz ben her yere gelirim  ;D 2.dönem MK1'le gelemem büyük ihtimal başka makinayla gelirim  :)
hiç fark etmez kardeş ;) olmadı bende araba olmazsa bütün rent a carlar bizim ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cgty.ank - 08 Ocak 2012, 01:53:21
hiç fark etmez kardeş ;) olmadı bende araba olmazsa bütün rent a carlar bizim ;)
:tamamdir

alper19

bu gun kendi arabama bisey yapmadim ama muratin arabasini goturduk sanayiye akis kafalari bilyalari balatalar ve diskler degisti el freni ayari yapildi
[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/5118/p090112135801.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

white quattro

quattro

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 08 Ocak 2012, 01:18:02

Can son durum nedir?? yakıt düzeldimi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

o.bilge

arabama turşu suyu döküldü çok sinirliyim

leonerdi

o.bilge

turşu suyu olayından sonra arabayı mecburen yıkamacıya verdim. bakalım ne kadar girecek

ALPER.

şimdi eve geldim, sabahtan beri aralıksız kar yağıyor, çetin emeç yarım saat içinde kilitlenir :D

yolu boş iken bir sağ bir sol yapıp arabayla metronom misali baya eğlendik, bir quattrom olsa neler yapardım, hakanı kıskanıyorum :D

bu arada sosyal bir mesajım var; lütfen kar yağarken sol şeritte dörtlüleri yakıp 20 ile gidip arkasında onlarca araç biriktirme olayını yapmasınlar, gidemiyorsan sağında 2 şerit daha var. Kendini formuladaki "safety car" sananlara gelsin bu da  :t