Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

cengizhan_mk3

Alamanyadan gelen Gti Spoilerimi taktım . Arka sileceğimle beraber arabanın arkası bukadarmı değişir ya 10 numero  :tamamdir

Serhat4Motion

re
Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 09 Temmuz 2011, 22:56:50
Alamanyadan gelen Gti Spoilerimi taktım . Arka sileceğimle beraber arabanın arkası bukadarmı değişir ya 10 numero  :tamamdir
resim koy bakalim golf3 leri seviyorum

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: Serhat4Motion - 09 Temmuz 2011, 22:59:47
re
resim koy bakalim golf3 leri seviyorum
üstad daha bandlar duruyo ondan fotolamadım kısmetse yarın  ;)

Volkan1.4

aracım henüz yeni bende aranıza katıldım.geçen yağ bakımları,noter,vergi vs.. 1000tl gitti şimdide yetkili servise götürdüm baskı balata triger vs.. değişecek 1000tl de oyle gidecek onun dışında 1 kaç sürtünme var onları yaptırıp etek altı 1 kaç boya attıracam.müzik sistemi herşey dahil 600 -700 tl vs yaptıracağm.sonra jantlar var 600 tl ole gider. hacı ben bu araca ne zaman binecem :D yinede polomu seviyorum :sevgi:

Volkan1.4

kasko var 800 tl onu unutmuşum  birde iç aksesuar olarak ön kol dayama,kilit açma kapama vs onları yaptırmıştım ufak tefek şeyler..

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: Volkan1.4 - 10 Temmuz 2011, 11:31:51
aracım henüz yeni bende aranıza katıldım.geçen yağ bakımları,noter,vergi vs.. 1000tl gitti şimdide yetkili servise götürdüm baskı balata triger vs.. değişecek 1000tl de oyle gidecek onun dışında 1 kaç sürtünme var onları yaptırıp etek altı 1 kaç boya attıracam.müzik sistemi herşey dahil 600 -700 tl vs yaptıracağm.sonra jantlar var 600 tl ole gider. hacı ben bu araca ne zaman binecem :D yinede polomu seviyorum :sevgi:
kardeşim 2005 polo baskı balata triger set değişim 640 tl ye yeni yaptırdım. Ustana dikkat et parçalarıda mümkün olduğunca kendin tedarik et . yoksa 1000 de gider 1500 de.

lancelot

Oto yıkamacaılar dan bıktım ve

1 adet hortum
1 adet kova
1 adet fiber bez ve fiber bez kaplı sünger takımı
1 adet cilalı oto şampuanı
1 adet vanilya kokulu oto parfüm aldım

Ve işle koyuldum. Sevgi katmak böyl bir şey olsa gerek aracım tertemiz oldu ve parladı.

Passatımı seviyorum  :sevgi:

caner4

:) işte araba sevdası bu ya :) 

bende bora'mı seviyorum :)

vw forever .. :)
This is the best one until we make a better one.......

ALPER.

SeyitE

Çekişte sorunum vardı biraz da dumanım vardı iptal etik düzeldi araç . Test etik bi wastegate devredeyken bide devrede değil iken , iptal etiğimizde dumanı kesti çekiş biraz daha artı.

ALPER.

dipgazda ben de atıyorum eksoz taktığımdan beri

bakım yaparken egr iptali yapacağım ben de dumansız hava sahası için

erdem325

Alıntı yapılan: SeyitE - 11 Temmuz 2011, 12:13:51
Çekişte sorunum vardı biraz da dumanım vardı iptal etik düzeldi araç . Test etik bi wastegate devredeyken bide devrede değil iken , iptal etiğimizde dumanı kesti çekiş biraz daha artı.

arabayi fakire dusurmeyinde..

lostys

nizam arkadaşım sağolsun bu akşam bir sonraki golf ümü test  etti, onayladı. şahsen gidip kendim alamıycam ama bu hafta içi bi sıkıntı çıkmazsa inş perşembe cuma burda olacak :)

Allah kendisinden razı olsun. yanaklarından öpüyorum şakadanak  :-*