Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danniel

bence dırek hıc sıyahı karıstırma derım kromda aynı sekılde bosver.ama beyaz on numara olur!!cunku genelde kırmızı olan araclarda beyaz jant kullanılıyo.mını cooper s mesela sonra ford fıestalarda da oyle ve kırmızı araclarda cok gusel duruyo.
07 VW

rsb

bende beyaz hastasıyım ama   tavanı siyah kaplatmayı düşündüğüm için siyah agır basıyo gibi ... yada tavanı beyaz karelerle cooper gibi dama desenimi yapsak :P

aykuttuncer

suskun

tavan fitilleri değiştirildi ufak tefek eksikler giderildi alperin dükkanda
H.G WORKS

aykuttuncer

Alıntı yapılan: suskun81 - 01 Haziran 2011, 19:32:26
tavan fitilleri değiştirildi ufak tefek eksikler giderildi alperin dükkanda
sıfıra doğru gidiliyor sınır yok değişiklikte  :sevgi:

burak44

parlaklar kısa lambalara bağlandı arka sileceğimi spor görünüm olsun diye dik yaptım pasta cila uyguladım motor temizliği yaptım 01-06-2011 :)
oTomobiL TaşıT DeğiL biR TuTkuduR..
[/font][/b]

SeyitE

Alıntı yapılan: rsb - 01 Haziran 2011, 18:54:12
bende beyaz hastasıyım ama   tavanı siyah kaplatmayı düşündüğüm için siyah agır basıyo gibi ... yada tavanı beyaz karelerle cooper gibi dama desenimi yapsak :P

Hayırlı olsun güzelmiş jantlar

SeyitE

Arabamı dün akşam çıkardım. çıkarmaya giderken peder beyin arabasıyla radara girdim 290 tllik ceza makbuzunu verdiler elime :D arabada 2 sorunumuz kaldı onlarda ufak şeyler amerikan park lambasıyla şamandıra artık alan şamandırasını yaptırır.

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Haziran 2011, 10:16:48
Arabamı dün akşam çıkardım. çıkarmaya giderken peder beyin arabasıyla radara girdim 290 tllik ceza makbuzunu verdiler elime :D arabada 2 sorunumuz kaldı onlarda ufak şeyler amerikan park lambasıyla şamandıra artık alan şamandırasını yaptırır.

Bu trafik cezalarında radara yakalandığın hızın cezaya etkisi varmı? Bu arada  kaçla yakalandın ve geçmiş olsun.
Golf: O bir tutku

90khan

ankara ya yola çıkacağım yavaştan yağını suyunu kontrol ettim akşama biraz yorucam arabamı :)

SeyitE

114 le girdim abi ben hıza göre kademe kademe yukseliyor. bi amcamız 217 ile girdi 570 lira ödedi.

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Haziran 2011, 11:00:01
114 le girdim abi ben hıza göre kademe kademe yukseliyor. bi amcamız 217 ile girdi 570 lira ödedi.

Tşkler bilgi için :tamamdir
Golf: O bir tutku

rsb

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Haziran 2011, 10:14:29
Hayırlı olsun güzelmiş jantlar
sağol teşekkürler ... bu arada sanada geçmiş olsun ...

suskun

orjinal BBS RA jant taktım 195x50x15
ama pc de sorun var fotoları atamıyorum  >:( en kısa zamanda gelicek fotolar konuya  :tamamdir
H.G WORKS