Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

yağ değişti,hava ve benzin filtresi aldım,yarın takıcam :tamamdir

G60

MAF sensörü bilmemne sensörü biton sensör değişti, bobin değişti, tevzi makarası değişti. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

halloldumu tüm sıkıntılar...neymiş o gaz muhabbeti?

corrado_g60

arabam sanayıde dıye yazmıstım.. bıraz tuyo verıyım :)

vw6n

Yazmayı unutmuşum cumartesi günü arabyı servise götürdüğümde distribitör'un bozuk olduğunu söylediler ve motor aptal çalışıyormuş.

mcsahan

iyi dilekler ve yorumlar için teşekkürler.
osman sisler geldi yaylarıda aldım. hafta sonu bakacaz çaresine :D
ramço maskeleme dediğin bantlayıp zımpara ve bildiin sprey boya, ömrü konusunda şüphelerim var ama boyada ucuz bantta :D
teşekkür ederim tunç, herşey imkanlar dahilinde bişeyler yapmaya çalışıyorum

ramcho®

ooooooooooooooooooo mete abim hayırlısı olsun fena olcak inş :)

escocem

bu gün weberi taktık fakat antalyada aramadığım girip çıkmadığım yer kalmadı karb şapkasını(açık filitre için) bulamadım ilk defa antalyada aradığım bi parcayı bulamadım açık konuşmak gerekirse :)fiat-tofaş parçası satan bildiğiniz linkler varsa memnun olurum..resimleri koyarım sonra...

corrado_g60

escocem

cabrio63

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 02 Eylül 2007, 18:02:42
arabam sanayıde dıye yazmıstım.. bıraz tuyo verıyım :)

:) güzel yeni gözler gelio sanırım :tamamdir

corrado_g60

gözler kör olmustu benım arabanın bıde osmanın dılınden kurtulamadım panjurda panjur dıye :D :D
bakalım ufak bı değişiklik ;)

aslanca2

Nasıl oldu anlamadım ama arabanın ön konsol çerçevesi kırılmış. Onu yapıştırdım. Acaba bu kırılmada güneş altında kalmanın etkisi var mı? ???

vw6n

Aklıma bu gün geldi arabanın suyunu boşaltıp antifriz koyduracaktım unutmuşum yine bana kaldı bu iş.