Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

nesquik

PEKİ arabanın güvenliğini bozup lastiğin daha çabuk yıpranmasına neden olmazmı?
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

barut

4 lastik balans yapıldı 2 lastikde çivi varmış onlar yamalandı sökülmüşken siboplarıda çelik yaptırdım ohhh :D

atego

Boğaz kelebeği sökülüp temizlendi, arka plaka lambaları normal ampül renginde led e çevirildi, ön turuncu daylight ları çıkarmıştım, geri tesisatını çektim, arabanın beynini tehdit eden yapraklar ve neredeyse 1 avuç kum polen filtresinin oradan temizlendi, tahliye deliği açıldı, motor temizlendi, distrubitör kurcalandı, buji kabloları düzene sokuldu, yağmur yağdı bol bol ıslanıldı, bel ağrıtıldı, yarın ola hayrola :D

STAK67

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 17 Nisan 2011, 14:39:05
Hasan bas şu arabayı biraz kamberli böyle garip görünüyor.

basılcak abi :) yüksekteki son günleri bunlar jantlarımı bi takayım oturtucam onun üzerine :) bu arada kamberi anlatmışlar ama yere bastığımızda sürtmemesi için verdik biz.Muayeneden hemen sonra düşecek inşallah epey :)

STAK67

bu arada bende bugün döşemeleri komple söküp temizledim :) kapılar böyle daha çok hoşuma gitti 

ÜRENCİK

Eyvallah muayeneden sonra fotoları bekliyoruz 4 gözle

nesquik

MERHABA arkadaşlar bu büyük resimdeki golfün far tek yanıyor. benimki hep ikili yanıyor. nasıl beceriyorsunuz böyle yakmayı varmı bi yolu yordamı?
Bir GOLF görürsün

[/font]

ÜRENCİK

Tek yanıyo derken kısalarda onlar yanar zaten normal olarak...Kısalarla  beraber yanan parkları söylüyor olmayasınız..

nesquik

Bir GOLF görürsün

[/font]

ÜRENCİK

resime dikkat ederseniz parklar yanıyor zaten neden istemiyosunuz parkların yanmasını..Çözüm basit gerçi park lambalarını sökün olsun bitsin.

nesquik

benim kısalar xenon beyaz, parklar sarı yanıyorda ondan:)
Bir GOLF görürsün

[/font]

ÜRENCİK

benim kısalarda xenon parklara ledli park ampülü al kısaların rengine göre problem çözülür..