Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 300

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

vuu vuu süper olmuş kuzen tam düşündüğüm gibi..bu tarzda güzel fakt sanki lastik jant küçük kaldı :D

mecamir

Yok ya küçük değil bence 16 iyidir, daha büyüğü sakat olur 2 kişiden fazla binildiğinde ;) Full davlumbazlı araba :) Bu fotoda güzel çıkmamış, dün telefonla çektim, şu yapmur çamur geçsin makineyle de çekerim before & after olarak gönderirim.

Aklında olsun Compomotive jant arıyorum bu arada, orda görürsen haber ver :)

Şu modeli düşünüyorum

Ya da 4 bijonunu bulursak bunu

Mk1GTI

Ahh ahh eski jantlarımdan.. Güzeldiler hem sağlam hem hafif... Selçun pist yarışında kullandığı mk1 den almıştım bunları...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

caaaan bulursan iki takım al :D hele beyazından, ölüp bitiyorum onlara :D

mecamir

Valla ben de bulamazsam bizim dizel grande punto ralli aracına jant siparişi verilirken araya sıkıştırtıcam :) güzel jantlar  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mecamir - 04 Aralık 2009, 18:40:41
Valla ben de bulamazsam bizim dizel grande punto ralli aracına jant siparişi verilirken araya sıkıştırtıcam :) güzel jantlar  :sevgi:
Abi sana pm yollıcamda bi zahmet posta kutunu boşaltırmısın  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

vw6n

mertkoray

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

escocem

kuzen bunları siyah 2o6 lı hatunlara sorsana..ondakilerde compomotive di halende duruyor arabalarında...bunun sıfırını bulmak çok zor fakat başka bi modeli var yine compomotive nin..yalnız 4x100 dediğim arabadaki..ben genişlik anlamında küçük demiştim ayrıca:)

mecamir

Alıntı yapılan: escocem - 05 Aralık 2009, 01:15:19
kuzen bunları siyah 2o6 lı hatunlara sorsana..ondakilerde compomotive di halende duruyor arabalarında...bunun sıfırını bulmak çok zor fakat başka bi modeli var yine compomotive nin..yalnız 4x100 dediğim arabadaki..ben genişlik anlamında küçük demiştim ayrıca:)

Ben bulurum sen kafana takma ;) Etrafta varsa uğraşmıyım diye yazıyorum. Yoksa zaten yaz gelmeden almış olurum. İsteyen varsa satabilirim de yaza doğru, bakalım kaça gelcek ne olcak. Hele bi işe başlıyım 14 Aralık'ta, gerisi kolay :)

hocin

yeni silecek aldım iki adet muz:) vw servisi  uzay a önkonsol un altını sipariş ettim(klima düğmelerinin olduğu yer) yıpranmıştı baya...depoyu fulledik.katkı koyduk, biraz masraflı bir gün oldu yani:)

vw6n

Alıntı yapılan: OffLineR - 05 Aralık 2009, 00:33:43
Sonunda  :D
Hayırlı olsun  :saygılar
Valla sonunda  :) bedavadan biraz pahalı 23lira aksarayda yaptırdım herkeze tavsiye ederim.

mecamir

Alıntı yapılan: vw6n - 06 Aralık 2009, 00:05:43
Valla sonunda  :) bedavadan biraz pahalı 23lira aksarayda yaptırdım herkeze tavsiye ederim.

Abi ne yaptın yaa  :-\ o filmler camdan dışarı bakanları kör eder :) sökerken de uğraştırır  :-\ hayırlı olsun ne diyim.