Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 303

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfburak58

bugun antifreez eklettim içindeki suyu bosalttık tekrar doldurduk.kazasız belasız herkese

vw6n

3 haftadır arabayı çıkarmıyordum şimdi bi marşa basayım dedim akü bitmiş ::) yarın babamın arabadan takviye yapmamlazım.

GolfMk1Diesel

Bu gün sadece boş boş baktım , neler yapabilirim onları düşündüm...
Kılıçoğlu Garage.

lostys

yıkadım, parladı kerata, şimdi de yağmur yağıyo :S

car wolf

3 lt antifiriz koydum ( motor ve radyatördeki suları iyice boşalttım )
arıza yaptı ( gaz yemiyordu ) pc ye bağlattım bulamadılar  en sonunda kendim yaptım  :)
My Cars Audi & Vw Germany Style

cabrio63

4 adet yeni 195/50/15 lastik aldım kumho marka 60 amper akü takıldı yeni yıla yenilerle girsin aslan ;D  :tamamdir

nizam

Alıntı yapılan: cabrio63 - 30 Aralık 2009, 01:32:30
4 adet yeni 195/50/15 lastik aldım kumho marka 60 amper akü takıldı yeni yıla yenilerle girsin aslan ;D  :tamamdir

hayırlı olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

mazot filitresi değişti şimdi roket :o >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style

vw6n

cabrio63

ahmed6042

Temizledim iç-dış kaputun altı dahil, polen filtresini de dahil, yaprak dolmuş beynin oralar hep temizledim.Jantları da wd40la balata tozlarından arındırdım parladı:) lastikleri de şekerli suyla sildim simsiyah oldu:)
Das auto.

vw6n

Akü takviye kablosu aldım,Başka araçtan takviye yaptık 2 saat sonra yine çalışmadı tekrar takviye yaptım t5'ten şimdi denedim problem yok.

cabrio63

ahmed6042

Bagaj kapısı kapanmıyordu tamir ettim.Polo kısmında konusu var merak edenler, başına gelenler bakabilir
Das auto.