ORJİNAL mk1 ön çamurluk dodikleri

Başlatan cabrio63, 14 Eylül 2009, 18:37:54

« önceki - sonraki »

cabrio63

orjinal alman ikinci el 100 tl kırık çarık yok...

mesut

selamlar. resim atma şansın varmıdır özeldende olabilir.

cabrio63

cabrio63

biraz pis kusura bakmayın yıkamadan çektim fotoları

Mk1GTI

45 TL ye sıfırı varken çıkmasına 100TL çok değilmi Cihan...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

nerde var sıfırı orjinal alman mı?

escocem

tabki değil alıpta uydurmak için bi o kadar daha harcanılanlardan :)burda arkadaşın bri almış bi türlü oturmadı en son bendekilerden fiber dökmüştük

cabrio63

valla ben bunları bi arabanın üstünden aldım kendi arabamada denedim şöyle bi cuk diye oturuyo satılmazsa kendim takarım  :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cabrio63 - 15 Eylül 2009, 15:05:52
nerde var sıfırı orjinal alman mı?

İstanbul aksarayda Cihancım tabikide orjinal değiller ama kalıpları çok güzel yapılmış benim kendi elimde orjinaller var onlarla karşılaştırdık sadece hafif incelik var..

Alıntı yapılan: escocem - 16 Eylül 2009, 00:47:18
tabki değil alıpta uydurmak için bi o kadar daha harcanılanlardan :)burda arkadaşın bri almış bi türlü oturmadı en son bendekilerden fiber dökmüştük

O arkadaşın çamurluklarını bilemeyecem ama biz ilkerin araca direkt taktık ve hiç bir problem olmadı vidalarını takmak kafi geldi... Oynanmış çamurluklara orjinal bile taksan mutlaka uğraşırsın kaldıki benim çamurluklarım 1,5cm açık ona bile cuk diye oturuyorlar...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

neyse erşan orjinal alman malı çifti 100 tl  ;)

escocem

cabrio63

saol cem hayırlı bişey yazıldı sonunda ilanıma  ;)

cabrio63

kesik44

Hayırlı satışlar Cihan abi...