Düğünümüzden bi kaç kare...

Started by lostys, 11 September 2009, 11:30:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lostys

Düğünümüze katılmak isteyip de katılamamış olan camiamıza düğünümüzden bi iki foto atim dedim.. ben ve biricik prenseslerden güzel kız kardeşim :)

mikail

allah hayırlara vesile etsin.mutluluklar dilerim.

GolfMk1Cabrio

Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun İlker abim ablaya çok çok selamlar şimdi o gün gittiğimiz çocuklar bizide aralar senin eyfelle ikiz kuleler nerdeler der  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

siz gelmezseniz döverim zaten!  :bekleriz: aha zopa elimde ..

®oyal

Hayırlı olsun.Mutluluklar dilerim. :)

Mete35MkII

Mutluluklar Dilerım Hayırlısı olur inş.
,...,,,

lostys

amin de :) hani gelmiyonuz mu :D

GolfMk1Cabrio

Quote from: lostys on 13 September 2009, 01:51:49
amin de :) hani gelmiyonuz mu :D
Abi gelebilsek amenna ama okul falan biliosun ama kusura kalma helebi zaman gelsin müsait olursam gelme fırsatım olursa söz geliriz  :tamamdir

mecamir

Hayırlı olsun İlker :) darısı benim gibi bekarların başına :)

lostys

ben evlenmiom olm kardeşim evlenio :D biz de bekarız daha, 26 ya dayanıcaz iki ay sonra, tık yok :p

mecamir

Quote from: lostys on 15 September 2009, 11:53:36
ben evlenmiom olm kardeşim evlenio :D biz de bekarız daha, 26 ya dayanıcaz iki ay sonra, tık yok :p

kardeşin evlenince sana hayırlı olmuyo mu İlker? :) alem adamsın :)

GolfMk1Cabrio

Quote from: lostys on 15 September 2009, 11:53:36
Abim bekarlık SULTANLIK tır napıcan evlenip boynuna tasmamı taktırıcan  ;) Tabi bunlar şaka birazda olsun gerçeklik payı var tabi amma sen bak keyfine bak ben 30 kadar yolumu uzattım zaten o zamana kadar kendime 1.90 boyunda helal süt emmiş bi Rus kızı bulursam belki erkende olabilir yani  ;D

GolfMk1Cabrio

Ya İlker abi konuyla pek alakası yok ama söylemeden duramıycam konvoydayken ben senin arabayı kullanıyorumya arkamdaki teyze oyyy İlker görmeyeli amma uzun olmuşsun be arabaya sığamıyosun demesi geceleri bile beni güldürüyor  ;D  :D

mikail

evlenip bal ayına gitcegime bekar kalıp alayına giderim...