Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mk1 Artık Frenleri var

Mk1 Artık Frenleri var

Başlatan filizbilgisayar2006, 04 Ağustos 2009, 10:18:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

filizbilgisayar2006

arkadaşlar fren sisteminde başım dertteydi vakum bulamadım bulsamda olmadı dün konyaya gittim araçımın fren vakumunu westenhavsu söktürdüm araçın westenhausun içine yağ dolmuş usta dedi bu parçaları bulman  biraz zor sana bir icat yapalım dedi  bir tane westenhause bulduk  sanırım reno 21 in  bmc lerin fren vakumunu motorun üzerine montaj yaptık kayışlı vakum takıldı şimdi maşşallahı var çok ugraştık ama motorun üzerine orjinal gibi koyduk freninde sıkıntı olanlara tavsiye edilir haberiniz olsun yarın felan fotoda eklerim görürsünüz :sevgi:

efsane

slm kardeş şu fren konusundakı tam olarak sorunun ne ıdı bıde bu konuda resım eklerım demıişsin eklermısın bı goz atalım benım frenlerde sorun var benım frenlerde motoru kompurosere bındırınce acayıp yumuşuyor ve frenler saglamlaşıyo onun dışında sert bı frenlerım var bı çözum adına bışelere ulaşırım belkı

deep16

benımde westenhavsda yağ vardı baya bı vardı ama fren merkezını sokup tamır takımını degıstık arkadasla bı kac lastık parcasından ıbaret deıstıgımız parca ıcındekı yagıda temızledık taktık sımdı super oldu :tamamdir

Rapunzo