Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BU ÖZELLİKLER COMFORTLİNE NİN Mİ??

BU ÖZELLİKLER COMFORTLİNE NİN Mİ??

Başlatan necatinural, 30 Temmuz 2009, 06:09:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

necatinural

Arkadaşlar kısmetse bugün bu aracı almayı düşünüyorum.
özelliklerine göre pasific tir. yoksa yanılıyor muyum. ne yapmam gerek
http://www.araba.com/2179051.html

VW_Golf

Comfortline bu araç. Temize benziyor. Hayırlı olsun şimdiden  :tamamdir

freemaniac

Evet araç comfortline ama bana kilometresine ve modeline göre fiyatı biraz düşük gibi geldi, buna rağmen pazarlık payı koyması da ilginç. İlan tarihine baktım daha yeni. Bir kaç usta gezdirsen iyi olur diye düşünüyorum, acil ihtiyaçtan da satıyor olabilir ki kelepir dediğimiz sınıfa girer :)

necatinural

bu forumda golflerin özellikleri belli zaten.
bence pasific

VW_Golf

İnanki pacific değil, comfortline. Dijital klima varmış. Ayrıca o jantlar comfortline jantı. Kaldıki arka farlar koyu renk değil ve tampon çıtaları siyah  :tamamdir

white quattro

jantlardan belli 15 inç comfort bu araç
quattro

AsKaRoGLu

2003 olarak güzel bir araca benziyor. Sanırım lpg yok araçta

Bende 99 model comfortline var. gri renkte , otomatik vites , 16" çelik jant , xenon far , pioner teyp , amerikan vizeden geçebilen filmler mevcut.

Değişeni yok bakımları yapılmış vizesi 2011 e kadar var. Kısacası masrafsız bir araç . 19000 tlye satacağım.

Birde 99dan sonraki golflerde yolbilgisayarı ve dijital klima var servisin söylediği ise golflerin en büyük sıkıntısı yol bilgisayarı ve dijital klima sürekli arıza veriyor.

musti 16

2001 sonrası comfortline olanlar dijital klimalı
Golf kullanmak ayrıcalıktır...

fosilci

Alıntı yapılan: freemaniac - 30 Temmuz 2009, 15:30:47
Evet araç comfortline ama bana kilometresine ve modeline göre fiyatı biraz düşük gibi geldi, buna rağmen pazarlık payı koyması da ilginç. İlan tarihine baktım daha yeni. Bir kaç usta gezdirsen iyi olur diye düşünüyorum, acil ihtiyaçtan da satıyor olabilir ki kelepir dediğimiz sınıfa girer :)

Arkadasa katılıyorum fiyatı oldukca düşük sonradan pişman olmamak iyice bir kaç ustaya götür.

necatinural

2 ustaya gösterdim.
onay vrdiler
19 binde anlaştık.

freemaniac

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan  :tamamdir