Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 69

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Ya Cabriolar için hangi koldan lazım çünki bnde üstü kapalıların kolundan var ve hala arka silginin resmi var üstünde   ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

c3t1n

sana cabrionun mfa´li olan kollari lagzim :) bizim burda var ebay.de´de kullanilmis...ama onlarda arka silcek resmi varmi yokmu tam bilmiyorum belki VW bitek onun icin iki kol yapmamistir...

selcuk abi galiba gine biseyler hazirliyor ortalikta update felan yok ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: c3t1n - 19 Ekim 2009, 01:28:52
sana cabrionun mfa´li olan kollari lagzim :) bizim burda var ebay.de´de kullanilmis...ama onlarda arka silcek resmi varmi yokmu tam bilmiyorum belki VW bitek onun icin iki kol yapmamistir...

selcuk abi galiba gine biseyler hazirliyor ortalikta update felan yok ;D
Hmm neyse şimdilik böyle ama gerçektende Selçuk abi biyerlerde bişeylerin peşinde  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

selcuk abi bişey sorcam, daha önce yaptıgın arkalara kamber verme işlemini birazcık bana tarif edebilir misin? tekerler hala o şekilde mi? düzelttin mi? o kamberi verebilmek için kaç mm pul yerleştirdin? ben de yapmak istiyorum kısa bi süre denemek için de..

kafeRS

Dostum hayırlısı olsun, allah kaza bela göstermesin. Yapılabileceklerin en iyisini yapmışın sanırım. 64 sayfayı tek tek inceledim. Dejavu oldu benim içinde.. :) Neyseki sen biniosun, biz daha tam olarak binemedik. Darısı başımıza. Kazasız belasız.. :)  :tamamdir
http://farm8.staticflickr.com/7175/6421471177_d6c7403e0a_o.jpg

(o\_!_/o) 79 T2 campeR • 75 kafeRS (o\_!_/o)

c3t1n

Alıntı yapılan: lostys - 23 Ekim 2009, 21:35:46
selcuk abi bişey sorcam, daha önce yaptıgın arkalara kamber verme işlemini birazcık bana tarif edebilir misin? tekerler hala o şekilde mi? düzelttin mi? o kamberi verebilmek için kaç mm pul yerleştirdin? ben de yapmak istiyorum kısa bi süre denemek için de..

ilker al bi kac normal pul koy gitsin....selcuk abide sanirim baska yapmadi...

GolfGti16VMk1

Azcık renk gelsin foruma :)
Amortisörlerimi aldım çok şükür KW V2 Coilover

Volkswagen Motorsport

burak.akın

vay vay vay hyrlı olsun :D canavarın resimlerini göremioruz ne zamandır abi yokmu yeni resim ? :)

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

burak.akın

maşallah ya 2010 araç gibi... :)  :sevgi:

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

Han

Süper abi her zaman seviyorum biliyorsun :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

blackboyss

her sayfasini inceledim maşşallah aracinizi güzel yapmişsiniz darisi baskalarinin basına güzel calisma tebrik ederim  :sevgi: