Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 TDI

1.6 TDI

Başlatan burak888, 19 Haziran 2009, 17:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak888

burak888

arkadaşlar vw yeni 1.6 tdi motor çıkartmış.yeni gördüm hemen test sürüşü yapayım dedim doğuş oto ankarayı aradım fakat test aracı 3 aydan önce elimizde olmaz dediler maalesef :-[
bu araçla test yapma imkanı bulmuş olanlar beni aydınlatabilirmisiniz.bu aracı almak istiyorum ama test yapmadan da almayı düşünmüyorum

ydnbngl

Şuanki araçlar 90 hp ileride 105hp olanları gelicek.Doğuş oto yaklaşık 2 ay önce 42bin TL'den baya bi araç sattı 1.6TDI Trendline.

OffLineR

90HP mi ???
Bu kadar yeni bir araç için biraz düşük değil mi sizce?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

burak888

90hp ama tork 230 dio internette.

CeM öZeR

Kullanma fırsatım olmadı ama müşterilerimizin yorumlarına göre gayet iyiymiş hem performansı hem tüketimi. 100 tl eurodiesel yakıt ile daha yeni bir araç için şehir içi 580 km yol almak bence güzel bi değer ki bu km de 17 kuruş demek.Ve kullanan arkadaşın 22 yaşında bir agresif dostumuz olduğunuda hatırlatmakta fayda var.  :D 0-100 hızlanma verisi ise 12 saniye.

burak888

gayet güzel bi veri.benim golf lpgli ben16-18kr yakıorum bende 21 yaşındayım ve pek efendi kullandığım söylenemez.benim aracın performans olarak dizele yetişebileceğini sanmıorum ayrıca.

enerji

Sadece trendline varmış.

burak888

ben dün aradım doğuş oto ankarayı test yapabilirmiyim die.ellerinde test aracı olmadığını 2tane sipariş aldıklarını sölediler.internette de sadece trendline var dio ama dün konuştuğum 20 temmuzda highline sunrooflu araç gelcek dedi konuştuğum yetkili.ayrıca 105hp likleri de gelcekmiş

SoundCarMan

Doğus güzel bir etiket hazırlamıştır onlara :tamamdir :bekleriz:

enerji

Eğer motor olarak isteneni verebilirse çok fazla satacağına eminim.

burak888

kesinlikle öle.benim sıkıntım da motor.o yüzden test yapmak istiorum

SoundCarMan

Satamaz 1,6 TDI o Paraya :D ;D

enerji

Deneyen var mı aracı?