Golf Gti Taksi

Başlatan type-r, 14 Haziran 2009, 01:30:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

ama ne güzel olmuş ben yolda görsem bunu hemen binerdim valla :)
Mk3 gti

corrado

benim hatırladığım
istanbul da zafira opc var 1 adet.
edirne tarafında jaguar vardı basına yansıyan
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

TuningLINE

Alıntı yapılan: corrado - 16 Haziran 2009, 12:51:14
benim hatırladığım
istanbul da zafira opc var 1 adet.
edirne tarafında jaguar vardı basına yansıyan

Evet abi Zafira OPC ile Beşiktaş taraflarında sıkça karşılaşırsın. 34TBC76 dı sanırım göre göre ezberlemiştim.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Mk1GTI

Taksimetre fiyatları aynımıdır acaba bu araçların :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

type-r

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 16 Haziran 2009, 22:42:06
Taksimetre fiyatları aynımıdır acaba bu araçların :P
:D :D
My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

Halil Kara

Evet çakma gti, ama gayet hoş görünüyor  :tamamdir
Hafta sonu İstanbulda idim ve ilk defa Türkiye de jetta polis araçları gördüm jant kapaklı midline donanımlı, şaşırdım açıkcası  :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: Halil Kara - 17 Haziran 2009, 14:06:53
Hafta sonu İstanbulda idim ve ilk defa Türkiye de jetta polis araçları gördüm jant kapaklı midline donanımlı, şaşırdım açıkcası  :)

Beleş olunca normaldir halih... :) Doğuş un jestidir onlar... Aracın tanesi devlete 200 milyara denk gelmiştir bi şekilde :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

HkN

Alıntı yapılan: Halil Kara - 17 Haziran 2009, 14:06:53

Passatları gördünmü hiç. Ben servisteyken  kullandım millet hiç önüne çıkmıyor :D

GolfMk1Diesel

Konu hortluyor ama  :sevgi: bu taksiyi dün soğanlıkta gördüm süperdi ama gerçek gtı mı bilmiyorum çok harikaydı gözlerimi alamadım. :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

mk2

golfden takxi  olmasi  bence   super    neden derseniz   her  binene  yavas  yavas  golf  aşılıyor  olması  heheh 

golfburak58

konuyu bende hortlatıyorum ama 4 kapı bi gti olmasını burda kimse nasıl farketmez.tamamen çakma benim bi arkadasımda petekli ızgara getirtti istanbuldan polosu için o daha orjinaal duruyor.ankara bahçelide golf4 taksi gördüm hayatımda ilk defa bende meraklısı olduğuna eminim

GolfMk1Diesel

:D4 kapılı gtı heryerde var 4 kapılı gtı Mk1den beri var. ;)
Kılıçoğlu Garage.

golfburak58

ben ne gördüm ne duydum daha ilk burda öğreniyorum

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfburak58 - 24 Kasım 2009, 19:02:36
ben ne gördüm ne duydum daha ilk burda öğreniyorum
Evet var 4 kapılı GTI ben bitek mk1lerde yok zannediyodum onlarda bile varmış bence GTI dediğin tek kapı olucka arkadaş  8)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???