Bunlarda benim videolarım iyi seyirler (-:

Başlatan GolfMk1Cabrio, 05 Haziran 2009, 11:10:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mete35MkII

,...,,,

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

freegane

Gökhan belki bana kızacaksın ama bana kalırsa arabana eziyet ediyormuşsun gibi geliyor. Yaşının verdiği enerjiye bağlı olarak kullanıyor olman normal sayılabilir ama unutma altındaki araba bir Golf ve içinde taşıdığın senin ve arkadaşlarının canı. Allah korusun bir kaza yaparsan ne arabanı eskisi gibi toparlayabilirsin ne de kendini...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: freegane - 05 Haziran 2009, 18:16:37
Gökhan belki bana kızacaksın ama bana kalırsa arabana eziyet ediyormuşsun gibi geliyor. Yaşının verdiği enerjiye bağlı olarak kullanıyor olman normal sayılabilir ama unutma altındaki araba bir Golf ve içinde taşıdığın senin ve arkadaşlarının canı. Allah korusun bir kaza yaparsan ne arabanı eskisi gibi toparlayabilirsin ne de kendini...
Abi ne kadar doğru söylüyorsun ve sana %100 katılıyorum ama artık işler çok değişti arkadaşlarımada bunu anlatıyorum senin diyorum arabanın koltuğuna oturup marşına basman babanın ceza ödemesine gaza biraz fazla basman hayatına mal olabilir vede araba sürüşümü artık görseniz  :tamamdir Bu seferde Mercedesle bi deneme yapıp videoları yollarım  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

devran

ya gökhan bilader videyoları göremiyoz biz  :(

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: devran - 10 Haziran 2009, 18:10:09
ya gökhan bilader videyoları göremiyoz biz  :(
Nasıl yani abi izlesene .comdanda bulursun linki aşağıda var :)

devran

hayır link çalışıyo ama video hep yüklüyo açmıyo yani...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: devran - 10 Haziran 2009, 22:06:47
hayır link çalışıyo ama video hep yüklüyo açmıyo yani...
Abi o senden kaynaklanan bişey bence izleme daha iyi çok acemi çekimler oldu ben vermicektimde arkadaşlar ısrar edince ;D

devran

Alıntı yapılan: gokhanficici - 11 Haziran 2009, 00:31:55
Abi o senden kaynaklanan bişey bence izleme daha iyi çok acemi çekimler oldu ben vermicektimde arkadaşlar ısrar edince ;D
tamam :D