Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Let The Game Begin! - Sayfa 27

Let The Game Begin!

Başlatan lostys, 26 Mayıs 2009, 21:36:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Ha bu arada İlker abi ön karlığı nerden aldın :D  >:D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

İyi yakalamışsın kanka ama ben İlker abinin Almanyada oturduğunu ve motorunun 1.6 GTI olduğunu hiç sanmıyorum  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: gokhanficici - 15 Kasım 2009, 16:58:44
İyi yakalamışsın kanka ama ben İlker abinin Almanyada oturduğunu ve motorunun 1.6 GTI olduğunu hiç sanmıyorum  ;D
:-[ :'( >:D :saskin: Oda olur almanya işi olmaz ama 1.6 deil 2.0 bile olur merak etme. :saygılar ;)
Kılıçoğlu Garage.

lostys

yarın sabah misafirimizi kahvaltıya götüreceğimiz köy konağına uğradık bugün bilgi almak için, çok güzel bi resim yakaladım, telefonla pek de olmadı ama olsun :)

GolfMk1Diesel

Olduğu kadar abi bu arada hala çarpıların sırrını söylemediniz? :bekleriz: ^-^
Kılıçoğlu Garage.

lostys

yuh yaaa hala mı :D bant olm bant :) belli olmuyo mu?

GolfMk1Diesel

Belli oluyoda nie kandırıyonu bizi. :bekleriz: >:( Ee Erşan abi bant değil dedi? >:D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Ya İlker abi sen nabıyosun cilamı attırıyosun her geçen gün rengi biraz daha açılıyo yakında beyaz olucak heralde yılların kiri daha yeni çıkıyo  :sevgi:

hocin

ilk halinden, son haline kadar baktım fotolara, emeğinize değmiş, güzel olmuş elinize sağlık...

lostys

Alıntı yapılan: hocin - 19 Aralık 2009, 01:08:47
ilk halinden, son haline kadar baktım fotolara, emeğinize değmiş, güzel olmuş elinize sağlık...
teşekkürler

lostys

yılbaşından sonra herhangi bi terslik olmazsa başlıyoruz. hedefimdeki görünüş bu :) cabrio tarz marşpiyel ve tamponlar, smoked farlar ve clear stoplar, logosuz panjur ve aynen bu tonda kırmızı :)

düzeltme : clear stoplar.

GolfMk1Diesel

Kendi görünümünden uzaklaşması kötü olucak...
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

Alıntı yapılan: lostys - 20 Aralık 2009, 18:25:07
yılbaşından sonra herhangi bi terslik olmazsa başlıyoruz. hedefimdeki görünüş bu :) cabrio tarz marşpiyel ve tamponlar, smoked farlar ve clear stoplar, logosuz panjur ve aynen bu tonda kırmızı :)

düzeltme : clear stoplar.

GÜZELL GİDİYOSUN ABİ İLERDE YAPICAK OLURSAM BENİMDE DÜŞÜNCEM BÖYLE..

GolfMk1Cabrio

İlker abi bu tamponlardan bulursan haberim olsun  ;) Bence sende tamponları Cem abi gibi yaptır komple arabanın rengine boyat ortasınıda siyah kalsın hem daha bi bütün olur  :tamamdir