Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Oto Teyp - Sayfa 2

Oto Teyp

Başlatan Golfcu, 24 Mayıs 2009, 14:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Golfcu

hayır goldmaster için değil ???.vw beta için.yani goldmasteri almam anlamında :)

white quattro

hmm şimdi oldu  :tamamdir
quattro

Golfcu

bu arada ileride alırsam diye sorayım.Tanıdığınız bu teyp değiştirme işi yapan birisi var mı?

white quattro

alınca bulurum diye tahmin ediyorum...
quattro

cemele

iyice arastir bence VW bizim araclar beta kaset calar in yerini alabilecek tek ürün rcd 200 dür. Konu hayli genis sekilde islendi forumda. Ucuz diye bu güzelim golf lere basit seyler konmasina karsiyim.

turtle_bjk

hazır konu açılmışken sormak isterim kafama takılan bi konu var bu teyp hakkında.
ben de değiştirmeyi düşünüyorum teybimi. bu teypte şifre olayı var. Teybi kitleyip o şifreyi giirmeden açılmıyormuş falan. bu durum hangi hallerde başımıza gelebilir acaba? mevcut teybi değiştirirsek şifre isteyecek mi?

enerji

Alıntı yapılan: Golfcu - 24 Mayıs 2009, 15:45:07
evet usb girişi,bass kontrolü ve kart okuyucu yok bu özelliklerde önemli.Olmadı mp3 player ile şu dijital kasetleri kullanırım.En azından şimdilik.

Kaseti takınca, kasetten çıkan kablo içeri tarafta kalmaz mı?

revelation

Alıntı yapılan: turtle_bjk - 24 Mayıs 2009, 22:31:47
hazır konu açılmışken sormak isterim kafama takılan bi konu var bu teyp hakkında.
ben de değiştirmeyi düşünüyorum teybimi. bu teypte şifre olayı var. Teybi kitleyip o şifreyi giirmeden açılmıyormuş falan. bu durum hangi hallerde başımıza gelebilir acaba? mevcut teybi değiştirirsek şifre isteyecek mi?

Akü değişiminde yani reset durumlarında isteyecektir. .Ama bazı teypler istemiyor. Örneğin RCD200 ler.

cemele

revelation
rcd200 lerde istiyor. Ben gecenlerde karter koruma takilirken kaynaktan dolayi akunun kutup basını soktuler sonra is bitince rcd200 sifre istedi. Sifreyi girince calisti.

Alıntı yapılan: revelation - 24 Mayıs 2009, 23:43:15
Akü değişiminde yani reset durumlarında isteyecektir. .Ama bazı teypler istemiyor. Örneğin RCD200 ler.

fosilci

Alın bir SONY açın sesini gezin :D

Golfcu

enerji; o kasetin ucundan çıkıyor kablo,yani kaseti takma yerinin oradan, bu yüzden bir problem olmuyor.. :)

cemele

Gerek orjinallik gerek gorunum gerekse kalite olarak bence su anda minumum duzeyde alinacak teyp rcd200 dür. Bu tarz MDFteypler ise balli kaymaktir genis ekran ve navigasyon ile.

Alin 250-300 tl arasi bir rcd200 hem gozunuze hem kulaginiza hitap etsin ;) Link asagida

http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golfumuze-rcd-200-nasil-olur-t8492.0.html

revelation

Alıntı yapılan: cemele - 25 Mayıs 2009, 00:16:20
revelation
rcd200 lerde istiyor. Ben gecenlerde karter koruma takilirken kaynaktan dolayi akunun kutup basını soktuler sonra is bitince rcd200 sifre istedi. Sifreyi girince calisti.

hıııım. bende olmamıştı. öğrendiğim iyi oldu.