Nitrojen

Başlatan acarkan, 21 Mayıs 2009, 10:12:59

« önceki - sonraki »

acarkan

Lastiklere nitrojen bastırdım şehir dışı yol yaptım bayağa ekonomi sağladı artı lastikler hiç ısınmıyor bu da yakıt tasarrufu yapmanın yanında lastiğin ömrünü de uzatıyor tavsiye ederim

dave123

bende nitrojen bastırdım ama pek farkedemedim değişikliği.

erdem2179

yakıt değilde bu nitrojen konfor sağlıyor mu konfor.
Mk3 gti

devran

harbıden bı ara bende arastrdım ama bulamadım nıtrojenı nerde bastrıcaz ? ayrıca 4 lastıge malıyetı ne ?

nakres

devran lastikçilerin bazılarında var
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

acarkan

devran

ooo tamam ozaman bızde yaptıralım ya...konforda kasislı yollarda işe yarıyomu?

cemele

nakres ise yariyormu Gop ta uygulayan yer nerde var. Uzun yola cikmadan once ben bastirayim

Alıntı yapılan: nakres - 21 Mayıs 2009, 22:30:36
devran lastikçilerin bazılarında var

white quattro

5 liraya bastıranı biliyorum ankarada ama nerde olduğunu sormadım...

daha sonra sizi bilgilendiririm...
quattro

turtle_bjk

ben de düşünmüştüm bunu ama tekerlekler ısınınca yol tutuşu daha sağlıklı olmuyor mu? Yani tekerlerin ısınmaması lastiklerin yol tutuşunu olumsuz etkiliyebilir. Amman dikkat arkadaşlar ALLAH KORUSUN sonra başınıza kötü bişey gelmesin. Lütfen dikkat...

KaZaSıZ BeLaSıZ...

OffLineR

Çok güzel söyledin ilker.
Eline sağlık.
Araştırmadan, okumadan kulaktan dolma bilgilerle bu tarz uygulamalar yapmak çok yanlış.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

SoundCarMan

Bizimde Fiestanın lastikleri inikti petrolde şişirelim dedi arkadan nitrojen bastıralım sesi geldi nitjojen bastırdık 4 lastik 15 milyon

white quattro

biz türkler böleyis  :D biri yaptırdıysa fiyatıda uygunsaa toplu bi şekilde yaptırma eğilimimiz var malesef  ;D  ;D
quattro

turtle_bjk

Alıntı yapılan: OffLineR - 22 Mayıs 2009, 22:08:22
Çok güzel söyledin ilker.
Eline sağlık.
Araştırmadan, okumadan kulaktan dolma bilgilerle bu tarz uygulamalar yapmak çok yanlış.

teşekkürler koray.

Alıntı yapılan: the_golf - 22 Mayıs 2009, 22:29:10
biz türkler böleyis  :D biri yaptırdıysa fiyatıda uygunsaa toplu bi şekilde yaptırma eğilimimiz var malesef  ;D  ;D

:tamamdir