Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;) - Sayfa 3

Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;)

Başlatan sekonline, 20 Mayıs 2009, 23:03:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Oooo Serkan'ım hayırlı olsun,çok iyi bir tercih biliyorsun zaten benim BBS hastalığımı  :sevgi: Bu arada sen banada jant bakacaktın gördünmü bişeyler?

MK2 GTİ

Alıntı yapılan: G60 - 21 Mayıs 2009, 12:39:50
4x 100'e mi döndürsem ben de jant bulamıyorum arkadaş, zorla borbet takacam düz kapak. :)
bende dusunmuyor degılım  ;)
ayrıca tebrıkler arac cok guzel olmus sınyal kapaklarına bayıldım hazırmı aldın yaptırdınmı
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

golf-line2

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 29 Mayıs 2009, 23:23:51
ayrıca tebrıkler arac cok guzel olmus sınyal kapaklarına bayıldım hazırmı aldın yaptırdınmı

kamainin hawa girişi sanırım onlar...

sekonline

Alıntı yapılan: freegane - 29 Mayıs 2009, 19:37:50
Oooo Serkan'ım hayırlı olsun,çok iyi bir tercih biliyorsun zaten benim BBS hastalığımı  :sevgi: Bu arada sen banada jant bakacaktın gördünmü bişeyler?

saol gani usta baktım geçen ismirde bi brock wardı sana link attım ama msne girmedin herhalde sahibinden comda wardı ofsetli fena deildi jantlar...

sekonline

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 29 Mayıs 2009, 23:23:51

yok onlar yurtdışından gelmiş saolsun ganiden aldım onları... :)

Bugia35

jantların harıka arac harıka son halını beklıyorum...

freegane

Alıntı yapılan: sekonline - 30 Mayıs 2009, 12:10:14
saol gani usta baktım geçen ismirde bi brock wardı sana link attım ama msne girmedin herhalde sahibinden comda wardı ofsetli fena deildi jantlar...

baktım ona sağolasın Serkan, elemana mesaj attım ama bijon ölçüsü uymuyor. neyse artık önümüzdeki ay vaktim olacak 1 hafta 10 gün arabaya zaman ayıracam artık o zamana bakarım

sekonline

Alıntı yapılan: freegane - 30 Mayıs 2009, 21:23:30
baktım ona sağolasın Serkan, elemana mesaj attım ama bijon ölçüsü uymuyor. neyse artık önümüzdeki ay vaktim olacak 1 hafta 10 gün arabaya zaman ayıracam artık o zamana bakarım

tamam bnmde aklımda düşerse haber veririm....

drifter onur

Bende vw hastasiyim araba bomba olmu_ süper

sekonline

ve jantlar parçaladı az bi işi kaldı resimleri koymaya zaman olmuo fırsat oldukça resim çekiodum işte :)

OffLineR

Sen nerde yapıyon bu işleri?
Gelip bakacam yoksa çatlayacam meraktan. :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sekonline

Alıntı yapılan: OffLineR - 04 Haziran 2009, 10:46:56
Sen nerde yapıyon bu işleri?
Gelip bakacam yoksa çatlayacam meraktan. :D :D

GEL USTA AYIPSIN KİMİ ZAMAN SANİYİDE DAYIMLARIN DÜKKANDA KİMİ ZAMAN EVDE ÇALIŞIYORUM :) AMA ZAMAN KISITLI İŞTEN WAKİT BULDUKÇA YAPIYORUZ :)

golf-line2

136 tanecik ciwata kolay gelsin  :)

sekonline

Alıntı yapılan: golf-line2 - 04 Haziran 2009, 13:34:23
136 tanecik ciwata kolay gelsin  :)

;)SAOLASIN.... SORMA USTA YAA ONUN LOKMASINI BULMAK AYRI BİUĞRAŞ ONLARI SÖKMEK AYRI Bİ UĞRAŞ OLDU :)
ŞİMDİ ONLARI TEKRAR KAPLATIP PARLATIP TAKMAK var :D