Kırmızı ferrariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Başlatan vw6n, 08 Nisan 2007, 23:12:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

vay hemşerim ;) arda benseni karadenizliye benzetiyordum

ARDAcan

hadi ya  :)  nerden nereye iste,
anne tarafi corlu baba tekirdag be ya  :P

volksport

Opss bea , herkes mi tekirdağlı burda,hemseriler çoğalıyo. Arda memnun oldum,Benim Baba tarafı Kapaklı Çerkezköy,Anne tarafı Edirne.

Firestarter

benim de okulum uzunköprü de bee :)

o yollardan az gecmedim otobüsle giderken. burda herkes trakyalımıs bee. kızancıklar sizi  ;D

vw6n

uzunköprüde 2 yıllık bi okul var galiba ordamı okudun?akşamları çatı kafeye takılıyormuydun

volksport

Kızancıklar bizi Firestarter öğrenmişsin kızan demeyi :D Bende Trabzonda Uşak demeye alıstım artık,baştan garip geliyodu.

vw6n

valla ben hiç "kızancık,beya,ayır v.b"gibi kelimeleri hiç kullanmam edirnede bizim köydekilerde kullanan yoktur

Firestarter

Alıntı yapılan: sortie34 - 21 Mayıs 2007, 20:36:22
uzunköprüde 2 yıllık bi okul var galiba ordamı okudun?akşamları çatı kafeye takılıyormuydun

evet o okulda iste.hatta 4 haziranda sınavlar var  :) çatı cafe zaten uzunköprü'nün meşhur cafe'si,bilmezmiyim. şimdi birde çevreyolu üstüne yeni cafe yapıldı,garden isminde  ;)

Firestarter

Alıntı yapılan: volksport - 21 Mayıs 2007, 22:43:11
Kızancıklar bizi Firestarter öğrenmişsin kızan demeyi :D Bende Trabzonda Uşak demeye alıstım artık,baştan garip geliyodu.

ögrendik tabe,uşaklar da güzel bir cümle aslında :)

vw6n

evet garden cafe biliyorum yazın tatile falan gittiğimde oralarda takılıyoz arkadaşlarla

Firestarter

abi sen u.kopru yu biliyorsun o zaman.benim 2 yılım geçti orda sürekli. garden ın arka tarafında dokuz katların orda bir futbol sahası var,onun arka tarafındaki pembe bloklarda kaldık 1.5 yıl.buna ne dersin  :)
benim ufaklıkla gitmeyi düsünüyorum bu yaz ama zor.toparlayamayacagim gibi geliyor aracı.