Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ibiza cupra ön lip ? - Golf

Ibiza cupra ön lip ?

Başlatan s1nanozk, 12 Haziran 2014, 23:59:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s1nanozk

Arkadaşlar internette seat ibiza cupralar için takılan ön karlıktan buldum ama golf 4 icin olur mu kararsız kaldım. Satıcıya sordum daha önce golf 4 e takıldı demiş. Ben daha önce golf 3 te gördüm sanırım ama bizim araca cuk oturur mu, bilginiz var mı sizlerin ?merak edenler için sahibinden de ilan no. 168212009

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

G60

Ibiza Cupra'nın ön lipi ile Golf 4 arasında bazı farklılıklar var. Öncelikle, her iki aracın tasarımı ve ön yüzleri birbirinden farklı olduğundan, Ibiza'nın ön lipinin Golf 4'e tam oturması pek mümkün olmayabilir. Tasarım, montaj yerleri ve genel ölçüler açısından uyumsuzluk yaşanabilir.

Eğer satıcı, daha önce Golf 4'e takıldığını iddia ediyorsa, bu belki de özel bir montaj gerektirdiği anlamına gelebilir. Yani, bu parça takıldığında, muhtemelen bazı modifikasyonlar yapmanız gerekebilir. Golf 3'te gördüğünüz durumu düşünürsek, orada da benzer bir durum söz konusu olabilir. Yani, o araçta da özel bir uyum sağlanmış olabilir.

En iyi sonucu almak için, ön lipi almadan önce bir montaj denemesi yapmanız veya en azından bir profesyonele danışarak uyumlu olup olmadığını gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Böylece hem estetik açıdan hoş bir görüntü elde edersiniz hem de güvenli bir montaj sağlamış olursunuz.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."